Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία για ακόμη 48 ώρες- Ξεκίνησαν ήδη τα προβλήματα με τις προμήθειες

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι ναυτεργάτες. Η ΠΝΟ προκήρυξε νέα απεργία για τις 12 και 13 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει της ΠΝΟ:

«Δυστυχώς, τα προσωπεία έπεσαν. Η εργοδοτική πλευρά στους σχεδιασμούς και στις μεθοδεύσεις της για την εκμηδένιση και καταστρατήγηση των μέχρι σήμερα δικαιωμάτων μας, που αποκτήθηκαν κατά την διάρκεια των ετών μέσα από αγώνες και προσπάθειες, δεν «ορρωδεί προ ουδενός» και με την όξυνση της αρνητικής της συμπεριφοράς πιστεύει ότι θα κάμψει το αγωνιστικό μας φρόνημα για να μας οδηγήσει στην αποδοχή των ορέξεων της» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Η ΠΝΟ καλεί την εργοδοτική πλευρά «να αναλογιστεί τη στάση της και να δώσει την ορθή και δίκαιη λύση για τον τερματισμό του αδιεξόδου», ενώ ταυτόχρονα καταγγέλει τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για «ράθυμη στάση του απλού παρατηρητή που εφαρμόζει».

The post Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία για ακόμη 48 ώρες- Ξεκίνησαν ήδη τα προβλήματα με τις προμήθειες appeared first on Limnos Report – Ενημερωτικό Ψυχαγωγικό website για την Λήμνο.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.limnosreport.gr/limnos/184727/apergia-pno-demena-sta-limania-ta-ploia-gia-akomi-48-ores-xekinisan-idi-ta-provlimata-me-tis-promitheies/ ανήκει στο ΛΗΜΝΟΣ – Limnos Report – Ενημερωτικό Ψυχαγωγικό website για την Λήμνο .

Στείλτε το σε φίλους σας: