«Πανδημία Covid-19: κριτική αποτίμηση των πολιτικών διαχείρισής της διεθνώς και στην Ελλάδα»

Το Κέντρο Έρευνας & Εκπαίδευσης στη Δημόσια Υγεία, την Πολιτική Υγείας & την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΚΕΠΥ), σε συνεργασία με το ΠΜΣ Δημόσια Υγεία και Πολιτική Υγείας του Τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και την International Association of Health Policy In Europe (IAHPE) διοργανώνουν και φέτος ημερίδα (One-day Conference) με τίτλο: «Πανδημία Covid-19: κριτική αποτίμηση των πολιτικών διαχείρισής της διεθνώς και στην Ελλάδα».

Η ημερίδα θα γίνει διαδικτυακά αλλά και με περιορισμένη δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021, 10:00-17:30 UTC+2.

Συμμετέχουν:

Feride Aksu Tanik

Fran Baum

David Rowland

Roberto de Vogli

Αναστασία Ζήση

Ηλίας Κονδύλης

Αλέξης Μπένος

Φίλιππος Ταραντίλης

Γιώτα Τουλούμη

Συμμετοχή δωρεάν μετά από εγγραφή στο: https://bit.ly/3CMJ7iH

Το άρθρο «Πανδημία Covid-19: κριτική αποτίμηση των πολιτικών διαχείρισής της διεθνώς και στην Ελλάδα» εμφανίστηκε πρώτα στο AlterThess.gr – Όλες οι Ειδήσεις από την άλλη Θεσσαλονίκη.

Το πρωτότυπο άρθρο https://alterthess.gr/pandimia-covid-19-kritiki-apotimisi-ton-politikon-diacheirisis-tis-diethnos-kai-stin-ellada/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=pandimia-covid-19-kritiki-apotimisi-ton-politikon-diacheirisis-tis-diethnos-kai-stin-ellada ανήκει στο Θεσσαλονίκη – AlterThess.gr – Όλες οι Ειδήσεις από την άλλη Θεσσαλονίκη .

Στείλτε το σε φίλους σας: