Οι γκάφες του Δήμου Θεσσαλονίκης συνεχίζονται…Πάρκαρε νόμιμα ως μόνιμος κάτοικος και του έριξαν πρόστιμο

Έκπληκτος έμεινε πολίτης ο οποίος παρότι διαθέτει την κάρτα στάθμευσης ως μόνιμος κάτοικος, για το κέντρο της Θεσσαλονίκης, και είχε παρκάρει σε σωστή θέση αντιλήφθηκε ότι η Δημοτική Αστυνομία του είχε αφήσει ροζ… μπιλιετάκι.

Μάλιστα, η κάρτα στάθμευσης μόνιμου κατοίκου ήταν σε ευδιάκριτο σημείο στο όχημα του, ωστόσο του έκοψαν την κλήση για παράνομη στάθμευση. Ο οδηγός, ο οποίος τυχαίνει να είναι ο πρώην βουλευτής του “Ποταμιού” και συμμετείχε στην παράταξη του Δήμου Θεσσαλονίκης “ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη”, Νίκος Νυδούδης ανήρτησε σχετική φωτογραφία με την κάρτα του μόνιμου κατοίκου και δίπλα το πρόστιμο γράφοντας χαρακτηριστικά «Βρες το λάθος!».

 

Το άρθρο Οι γκάφες του Δήμου Θεσσαλονίκης συνεχίζονται…Πάρκαρε νόμιμα ως μόνιμος κάτοικος και του έριξαν πρόστιμο εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Το πρωτότυπο άρθρο https://seleo.gr/thessaloniki/%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CF%86%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5/ ανήκει στο Θεσσαλονίκη – Seleo news .

Στείλτε το σε φίλους σας: