Κ. Αμπατζάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της πόλης…

Πύρα κατά της κυβέρνησης για εγκατάλειψη της Θεσσαλονίκης, εξαπέλυσε σήμερα ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αμπατζάς, και υποσχέθηκε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το επόμενο διάστημα, θα φροντίσει να αναδείξει όλα τα μείζονα προβλήματα της πόλης αλλά και να απαιτήσει άμεσες λύσεις.  

Ο νέος συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Α Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι, σε συνάντηση γνωριμίας της νέας γραμματείας της ΝΕ με δημοσιογράφους που καλύπτουν το πολιτικό ρεπορτάζ, παρουσίασε συνοπτικά τον νέο προγραμματισμό της κορυφαίας οργάνωσης του κόμματος στην πόλη και δεσμεύτηκε για πιο συχνές επαφές της ΝΕ με τους εκπροσώπους του Τύπου.

Όπως είπε, ο στόχος της ΝΕ είναι να ασχοληθεί με τα τοπικά ζητήματα που λιμνάζουν και ως οργάνωση να συντονίσει τη δράση της μέσα από σχέσεις συνεργασίας και ειλικρίνειας με κινήματα και πρωτοβουλίες πολιτών που δραστηριοποιούνται για θέματα όπως το περιβάλλον, τα δικαιώματα, το παραλιακό μέτωπο, τις συγκοινωνίες, το περιαστικό δάσος, τους ελεύθερους χώρους κ.α. Εδικά για το μετρό και τα αρχαία της Βενιζέλου, ανακοίνωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης θα συνεχίζει τον αγώνα προκειμένου οι αρχαιότητες να διασωθούν στο χώρο τους και προς σ’ αυτή την κατεύθυνση, διοργανώνει ειδική ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, που θα γίνει την Τετάρτη  30 Ιουνίου στις 7:30μμ, στο ανοιχτό θέατρο του Κήπου των Εποχών, στη Νέα Παραλία, όπου μεταξύ άλλων θα μιλήσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, Σία Αναγνωστοπούλου και Γιάννης Μυλόπουλος και η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Δέσποινα Κουτσούμπα.

«Αλλιώς ωραία» η δεύτερη φορά Αριστερά…

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής συντονιστής της ΝΕ, Μίλτος Οικονόμου, αναφέρθηκε στο άνοιγμα του κόμματος σε νέα και καινούργια στελέχη και τόνισε πως η οργάνωση έχει ανανεώσει το «πολιτικό της προσωπικό» κατά 60%. «Είμαστε υπερήφανοι γι αυτό το άνοιγμα και πιστεύουμε ότι έχει δώσει μία νέα δυναμική στο κόμμα μας και αυτό θα φανεί στην “δεύτερη φορά Αριστερά που θα είναι …αλλιώς ωραία”» τόνισε με νόημα.  

Στη συνάντηση εκτός του Κώστα Αμπατζά και του Μίλτου Οικονόμου, το παρών έδωσαν και τα μέλη της γραμματείας της ΝΕ, Σάσα Λαδά, Έφη Παπαλεξίου, Γιούλη Ρανέλα, Βίλυ Χατζηνικόλα, Γιάννης Κωτίδης και Χρήστος Ρόκος όπως και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Φ.Δ.

The post Κ. Αμπατζάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της πόλης… appeared first on dailythess | Ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.dailythess.gr/k-abatzas-o-syriza-tha-taraxei-ta-limnazonta-nera-tis-polis/ ανήκει στο Θεσσαλονίκη – dailythess | Ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη .

Στείλτε το σε φίλους σας: