Θεσσαλονίκη: Ο δυνατός Βαρδάρης «ξέβρασε» τεράστιο όγκο σκουπιδιών στη Νέα Παραλία (VIDEO)

Μπροστά σε ένα απόκοσμο θέαμα βρέθηκαν οι Θεσσαλονικείς που περπατούσαν το πρωί της Τρίτης στη Νέα Παραλία, καθώς ο δυνατός Βαρδάρης «ξέβρασε» στο πλακόστρωτο τεράστιο όγκο φυκιών και σκουπιδιών.

Η τεράστια μάζα σκουπιδιών έχει κατακλύσει σχεδόν όλο το πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας, στο ύψος της Βενιζέλου, δυσκολεύοντας έτσι την πρωινή βόλτα των περαστικών στο παραλιακό μέτωπο.

Άλλοι, ωστόσο, στέκονται προς στιγμήν μπροστά από το αποκρουστικό θέαμα και απαθανατίζουν τις εικόνες. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ο πρωινός Βαρδάρης δημιούργησε ανάλογα τοπία τόσο στη Νέα Μηχανιώνα, όσο και στην Κρήνη.

Σημειώνεται πως από νωρίς το πρωί, τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν στο σημείο, για την απομάκρυνση της τεράστιας μάζας σκουπιδιών.

Δείτε στις φωτογραφίες του ThessToday.gr:

The post Θεσσαλονίκη: Ο δυνατός Βαρδάρης «ξέβρασε» τεράστιο όγκο σκουπιδιών στη Νέα Παραλία (VIDEO) appeared first on .

Το πρωτότυπο άρθρο https://thesstoday.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%BF-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BE%CE%AD%CE%B2%CF%81/ ανήκει στο Θεσσαλονίκη .

Στείλτε το σε φίλους σας: