Θεσσαλονίκη: Ομόφωνα ένοχη η 34χρονη κατηγορούμενη για τον βιασμό της ανήλικης

Κάθειρξη 21 ετών και επτά μηνών με 20 εκτιτέα επιβλήθηκε από το μικτό ορκωτό δικαστήριο Θεσσαλονίκης στην 34χρονη για βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου, αρπαγή, έκθεση και κατοχή ναρκωτικών για ιδία χρήση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΙΝΑ ΤΟΥΚΟΥΣΜΠΑΛΙΔΟΥ

Στον 41χρονο κατηγορούμενο επιβλήθηκε φυλάκιση τεσσάρων ετών με δικαίωμα αναστολής στην έφεση.

Σε δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση των αποφάσεων η δικηγόρος πολιτικής αγωγής Ανθούλα Ανάσογλου δήλωσε δικαιωμένη και πως «οι ένορκοι αφουγκράστηκαν τη φωνή του παιδιού».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το δικαστήριο αποφάσισε πως και οι δύο είναι ένοχοι και οι δύο της αρπαγής. Απαλλάχθηκε ο δεύτερος κατηγορούμενος για την έκθεση και απαλλάχθηκε για τη χορήγηση ναρκωτικών ουσιών η πρώτη. Αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι επί δώδεκα μήνες δίναμε έναν αγώνα η οικογένεια και εγώ ως συνήγορος πολιτικής αγωγής για να αποδείξω ότι δεν έδρασε μόνη. Και αισθάνομαι σήμερα μια δικαίωση του παιδιού. Δε μπορεί να κλείνουμε τα μάτια σε τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές, δε μπορεί να αγνοούμε και να πατάμε πάνω σε νομικά τερτίπια για να αποδείξουμε αυτό που η κοινωνία ξέρει. Οι ένορκοι αφουγκράστηκαν τη φωνή του παιδιού και κυρίως οι ένορκοι καταδίκασαν».

Η οικογένεια δήλωσε ικανοποίηση με την απόφαση και πως στόχος τώρα είναι η κόρη τους που βρίσκεται σε δομή ανηλίκων να επιστρέψει σπίτι.

Διαβάστε επίσης: Αρπαγή 10χρονης-Εισαγγελέας: «Καμία αμφιβολία ότι η ανήλικη βιάστηκε» – 34χρονη: «Ήθελα να προσφέρω μητρικά αισθήματα»

 

The post Θεσσαλονίκη: Ομόφωνα ένοχη η 34χρονη κατηγορούμενη για τον βιασμό της ανήλικης appeared first on .

Το πρωτότυπο άρθρο https://thesstoday.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CF%8C%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CE%B7-34%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84/ ανήκει στο Θεσσαλονίκη .

Στείλτε το σε φίλους σας: