Θεσσαλονίκη-Μητέρα 10χρονης: «Δικαιώθηκε η ψυχή της κόρης μου» (VIDEO)

Με συγκίνηση δέχτηκαν την καταδικαστική απόφαση της 34χρονης για τον βιασμό και τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης, η οικογένεια της 10χρονης, η οποία μετά τη λήξη της δίκης δήλωσε δικαιωμένη με την απόφαση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΙΝΑ ΤΟΥΚΟΥΣΜΠΑΛΙΔΟΥ

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι ευτυχισμένη στιγμή. Δικαιώθηκε το παιδί μου», δήλωσε φανερά συγκινημένη η μητέρα της 10χρονης, η οποία τόνισε χαρακτηριστικά: «Δικαιωθήκαμε. Δικαιώθηκε η ψυχή της κόρης μου».

Και όπως ανέφερε πλέον στόχος της οικογένειας είναι να επιστρέψουν τα παιδιά στο σπίτι. «Το επόμενο βήμα είναι να πάρουμε τα παιδιά μας. Να γίνουμε μια οικογένεια ευτυχισμένη γιατί μας παρακαλούσαν να τα πάρουμε και δε μπορούσαμε».

Με συγκίνηση μίλησε και η θεία της 10χρονης η οποία ευχαρίστησε δημόσια τη δικηγόρο της οικογένειας, Ανθούλα Ανάσογλου για τον αγώνα που έδωσε για να καταδικαστούν οι δύο κατηγορούμενοι.

«Κερδίσαμε. Δεκαοκτώ μήνες αγωνίας και μάχης. Δεκαοκτώ μήνες επιμείναμε με την κα. Ανάσογλου που ήταν αντιμέτωπη με τέσσερις δικηγόρους. Έκανε μεγάλο έργο και υποστήριξε μέχρι τελευταίας στιγμής τη μικρή. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με την ποινή της κατηγορουμένης. Μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν αμετανόητη. Ελπίζω να μη βγει από εκεί μέσα για να μη την ξαναδούν τα δικά μας μάτια και κανένα παιδικό μάτι».

Μάλιστα η οικογένεια αγκαλιάστηκε και δήλωσε πως η επόμενη κίνηση είναι να γυρίσουν τα παιδιά στο σπίτι.

The post Θεσσαλονίκη-Μητέρα 10χρονης: «Δικαιώθηκε η ψυχή της κόρης μου» (VIDEO) appeared first on .

Το πρωτότυπο άρθρο https://thesstoday.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1-10%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%B8%CE%B7/ ανήκει στο Θεσσαλονίκη .

Στείλτε το σε φίλους σας: