Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τον θάνατο 25χρονου τροφίμου Κέντρου Αναπηρίας

Θρίλερ με τον θάνατο 25χρονου που φιλοξενούνταν στο Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία “Ο Άγιος Δημήτριος”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη ο 25χρονος διακομίσθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής στο Παπανικολάου ως περιστατικό παθολογικό.

Ο 25χρονος το μεσημέρι της Τρίτης κατέληξε περιμένοντας το εξιτήριο του. Μυστήριο παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χρειάστηκε η διακομιδή τους σε νοσοκομείο.

Με ανακοίνωση του το ίδρυμα αναφέρει ότι έχει διατάξει ΕΔΕ για τις συνθήκες που προηγήθηκαν πριμ την μεταφορά του στο νοσοκομείο ενώ ερευνάται και η πιθανότητα τραυματισμού.

Φως στα αίτια θανάτου του νεαρού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία που έχει ζητηθεί από το ίδρυμα. Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία καταγγελία στην αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας: “Σχετικά με την αδόκητη απώλεια, περιθαλπόμενου του ΚΚΠΠΚΜ(25 ετών), σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021, σας ενημερώνουμε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, όπως και ένορκη διοικητική εξέταση.

Επίσης, ζητήθηκε από τη διοίκηση του ΚΚΠΠΚΜ η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, το πόρισμα της οποίας θα διαλευκάνει τα ακριβή αίτια θανάτου. Καθίσταται σαφές προς όλους ότι θα γίνουν όσα προβλέπονται από την Ελληνική Νομοθεσία, με απόλυτη διαφάνεια και αυστηρότητα, με πλήρη σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια.

Τέλος, απευθύνουμε θερμή παράκληση να σεβαστούμε όλοι τη μνήμη του νεκρού, την οικογένεια του, αλλά και τους εργαζόμενους, οι οποίοι δίνουν καθημερινό αγώνα αντιμετωπίζοντας δύσκολα περιστατικά”.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: PIXABAY

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.thessnews.gr/thessaloniki/thessaloniki-katelixe-25chronos-meta-apo-xylodarmo-ti-anaferei-to-kentro-apokatastasis-paidion-me-anapiria/ ανήκει στο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ThessNews .

Στείλτε το σε φίλους σας: