Θεσσαλονίκη: Εργασίες επισκευής οδοστρώματος από σήμερα (30/11) στην Ενωτική Οδό Σίνδου- ΠΑΘΕ και στην Επαρχιακή Οδό 5

To Thes γράφει:

Θεσσαλονίκη Χαλκιδική έργα

Από σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εργασίες επισκευής οδοστρώματος στην Ενωτική Οδό Σίνδου -ΠΑΘΕ και στην Επαρχιακή Οδό 5 (Λαχανόκηποι- Σίνδος- Χαλάστρα- Κύμινα- Νέα Μάλγαρα- Όρια Νομού).

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες επισκευής οδοστρώματος θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

α) Επί της Ενωτικής οδού Σίνδου- ΠΑΘΕ, στο ρεύμα προς ΠΑΘΕ, στο ύψος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,

β) Επί της Επαρχιακής οδού 5(Λαχανόκηποι-Σίνδος -Χαλάστρα-Κύμινα-Ν.Μάλγαρα-Όρια Νομού) στο τμήμα που διέρχεται από τη εξόδο της Χαλάστρας έως την άνω διάβαση της ΠΑΘΕ (κατεύθυνση αναφοράς προς Κύμινα).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 30/11/2021 έως και την Παρασκευή 03/12/2021, κατά τις ώρες 7.00- 19.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Εργασίες επισκευής οδοστρώματος από σήμερα (30/11) στην Ενωτική Οδό Σίνδου- ΠΑΘΕ και στην Επαρχιακή Οδό 5 εμφανίστηκε πρώτα στο Thes.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.thes.gr/thessaloniki/thessaloniki-ergasies-episkevis-odostromatos-apo-simera-30-11-stin-enotiki-odo-sindou-pathe-kai-stin-eparchiaki-odo-5/ ανήκει στο Θεσσαλονίκη – Thes .

Στείλτε το σε φίλους σας: