“Θέλω την Θεσσαλονίκη ανοικτή, γεμάτη ζωή και ανθρώπους”

Έφυγαν κατά δεκάδες χιλιάδες, τόσο οι μεγαλύτεροι, όσο και οι φοιτητές από την Θεσσαλονίκη.

Η εκστρατεία τρόμου, η επιβολή της γελοίας μάσκας και ο εγκλεισμός κλόνισαν συθέμελα την οικονομική ελπίδα των πολλών που ζουν από την εργασία και τις επιχειρήσεις τους.

Πολύ καιρό τώρα, προσπάθησα να μιλώ φωναχτά για την ανάγκη να βγούμε έξω, να ακυρώσουμε το lockdown και να στηρίξουμε οικονομικά ο ένας τον άλλο.

Γνωρίζω πως αυτό το θερινό παράθυρο των 3-4 μηνών, πριν το επόμενο κρεσέντο περιορισμού κατ’ οίκον, πασχίζουν να το αξιοποιήσουν τόσες και τόσοι που πρέπει να επιβιώσουν.

Αποφάσισα εφέτος να μείνω στην Θεσσαλονίκη το μέγιστο μέρος του καλοκαιριού και να τους στηρίξω. Να προτιμήσω τα καταστήματα και τις υπηρεσίες τους. Το μεγαλύτερο μέρος της καταναλωτικής μου δαπάνης να μείνει στην πόλη.

Θέλω την Θεσσαλονίκη ανοικτή, γεμάτη ζωή και ανθρώπους

Ιωάννης Νασιούλας,

Κόμμα Ελλήνων Δανειοληπτών – Κ.ΕΛ.ΔΑ

The post “Θέλω την Θεσσαλονίκη ανοικτή, γεμάτη ζωή και ανθρώπους” appeared first on Ειδήσεις, επικαιρότητα νέα από Θεσσαλονίκη – Έναντι News – Radio1d.gr.

Το πρωτότυπο άρθρο http://www.radio1d.gr/thelo-tin-thessaloniki-anoikti-gemati-z/ ανήκει στο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ειδήσεις, επικαιρότητα νέα από Θεσσαλονίκη – Έναντι News – Radio1d.gr .

Στείλτε το σε φίλους σας: