Εύοσμος: Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια της 16χρονης που βρέθηκε απαγχονισμένη

κρούσματα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της 16χρονης μαθήτριας από τον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης που σήμερα το πρωί βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι όπου ζούσε με τους γονείς της και δυο ακόμα αδέλφια της.

Το νεαρό κορίτσι σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr δεν πήγε στο σχολείο της όπως έκανε πάντα, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν οι γονείς της, οι οποίοι άρχισαν να την αναζητούν. Πρώτη στο σπίτι έφτασε η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας που μόλις αντίκρυσε το θέαμα κάλεσε αμέσως τους γονείς της που έφυγαν από τις δουλειές τους προκειμένου να τρέξουν να δουν τι έχει συμβεί. Η 16χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών για ανάνηψη δεν κατάφερε να επανέλθει καθώς άγνωστος παραμένει ο χρόνος που είχε προχωρήσει στο απονενοημένο διάδημα. Αυτά όπως κι άλλα στοιχεία θα αποκαλύψει η ιατροδικαστική εξέταση που θα ρίξει επιπλέον φως στις συνθήκες.

Σχετικά με την 16χρονη γίνεται λόγος πως από παιδί παρουσίαζε αγχωτικά σύνδρομα, τα οποία μεγαλώνοντας της προκάλεσαν σοβαρότερα θέματα ψυχιατρικής φύσεως τα οποία όσο κι αν προσπαθούσε με ειδική βοήθεια δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει. Από την άλλη γίνονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί ή όχι αν το τελευταίο διάστημα η 16χρονη αντιμετώπιζε επιπλέον θέματα με αποτέλεσμα να πιεστεί περισσότερο και να οδηγηθεί στην απόφαση αυτή.

The post Εύοσμος: Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια της 16χρονης που βρέθηκε απαγχονισμένη appeared first on .

Το πρωτότυπο άρθρο https://thesstoday.gr/%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B7-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1/ ανήκει στο Θεσσαλονίκη .

Στείλτε το σε φίλους σας: