Εξαφάνιση 13χρονου αγοριού από την Θεσσαλονίκη

To Thes γράφει:

Θεσσαλονίκη εξαφάνιση

Συναγερμός έχει σημάνει στην Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση ενός 13χρονου αγοριού.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση από το “Χαμόγελου του Παιδιού: “Στις 30/11/2021, και ώρα 13.00 εξαφανίστηκε από την περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης ο Γκουτζέλης Τάσος 13 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Γκουτζέλη Τάσου βραδινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Ο Γκουτζέλης Τάσος έχει καστανά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1.65 και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μπλε φούτερ με κουκούλα, μπλε-άσπρα αθλητικά παπούτσια, κόκκινο μπουφάν. Κρατούσε κόκκινη σχολική τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση”.

Το άρθρο Εξαφάνιση 13χρονου αγοριού από την Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε πρώτα στο Thes.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.thes.gr/thessaloniki/exafanisi-13chronou-agoriou-apo-tin-thessaloniki/ ανήκει στο Θεσσαλονίκη – Thes .

Στείλτε το σε φίλους σας: