Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η ζημιά που έκανε στο σπίτι της Ιωάννας Τούνη στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ιωάννα Τούνη έφτιαξε επιτέλους το δικό της, ολοκαίνουριο σπίτι στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης. Ο αγαπημένος της Δημήτρης Αλεξάνδρου την επισκέπτεται συχνά.

Όπως έκανε όμως γνωστό η διάσημη influencer και επιχειρηματίας με ένα Instagram story ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της κατέστρεψε το αγαπημένο της σκαμπό καθώς έπεσαν πάνω του καύτρες από ναργιλέ.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ποιος από τους δύο έκαψε το τέλειο σκαμπό με καρβουνάκια ναργιλέ ;»απευθύνοντας την ερώτηση στον κολλητό της Ανδρέα και στον σύντροφό της.

Σε προήγουμενα stories της η Ιωάννα Τούνη είχε δείξει ότι είχε βρει τους δύο άντρες στο σπίτι της, ενώ εκείνη έλειπε. Η ζημιά είχε γίνει μάλλον από εκείνη την ημέρα και ίδια ήξερε ότι το είχε κάνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από την άλλη, αναδημοσιέυεσε το Instagram story και απάντησε στη σύντροφό του: «Εσύ το έκανες και κάνεις μεταφορά προβλήματος αλλά δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς εγώ θα το πληρώσω, κάψτα όλα αγάπη μου».

Δείτε παρακάτω τα Instagram stories της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου:

Πηγή: fthis.gr

Το άρθρο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η ζημιά που έκανε στο σπίτι της Ιωάννας Τούνη στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Το πρωτότυπο άρθρο https://seleo.gr/lifestyle/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%B6%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%AC-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5/ ανήκει στο Θεσσαλονίκη – Seleo news .

Στείλτε το σε φίλους σας: