Αρπαγή 10χρονης: Ομόφωνα ένοχη η 34χρονη (VIDEO)

Ομόφωνα ενοχή κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, η 34χρονη που κατηγορείται για την υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης από την Τούμπα τον Ιούνιο του 2020.

Η κατηγορούμενη κρίθηκε ενοχή για τις κατηγορίες αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση, ενώ αθωώθηκε για τη διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή της ανάμειξής τους σε ποτό με σκοπό τη διάθεσή τους.

Παράλληλα, ο 41χρονος κρίθηκε ένοχος για συνέργεια στην αρπαγή, ενώ αθωώθηκε για τη συνέργεια στην έκθεση.

Δείτε τι δήλωσε η δείτε η δικηγόρος της οικογένειας, Ανθούλα Ανάσογλου

 

 

Οι ποινές

 

Η 34χρονη καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 21 χρόνια και επτά μήνες χωρίς αναστολή, με εκτιτέα τα 20 έτη.

Ο 41χρονος καταδικάστηκε με τέσσερα χρόνια φυλάκισης και αποφασίστηκε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Τι δήλωσε η μητέρα

 

«Είμαι πολύ χαρούμενη, είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Δικαιώθηκε το παιδί μου. Το επόμενο βήμα είναι να πάρουμε τα παιδιά μας και να γίνουμε μια οικογένεια ευτυχισμένη γιατί τόσο καιρό δεν είμαστε. Παρακαλούσαμε να πάρουμε το παιδί μας και δεν μπορούσαμε. Δικαιωθηκε η ψυχή της κόρης μου» δήλωσε η μητέρα της ανήλικης κοπέλας.

 

 

Από την πλευρά της η θεία και νονά του 10χρονου κοριτσιού δήλωσε: «18 μήνες αγωνίας, 18μηνες μάχης , 18μηνες επιμείναμε με την κ. Ανάσογλου που ήταν αντιμέτωπη με τέσσερις δικηγόρους, έκανε ένα υπερβολικά μεγάλο έργο. Θέλαμε την εσχάτη των ποινών είμαι πολύ ικανοποιημένη με την ποινή της κατηγορούμενης. Μέχρι τελευταία στιγμή πραγματικά ήταν αμετανόητη. Ελπίζω να μείνει και 40 και 50 και 60 και 100 χρόνια μέσα και να μην την ξανά δουν ποτέ ούτε τα δικά μας μάτια ούτε κανένα άλλο παιδικό μάτι. Ευχαριστώ την κ. Ανάσογλου όλη η οικογένεια της είναι ευγνώμων από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μας εθελοντικά και αυτό θέλω να το ξανά τονίσω είναι πρώτα απ’ όλα άνθρωπος και μετά επαγγελματίας».

 

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.thessnews.gr/thessaloniki/arpagi-10chronis-omofona-enochi-i-34chroni-video/ ανήκει στο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ThessNews .

Στείλτε το σε φίλους σας: