Αρπαγή 10χρονης: Ολοκληρώθηκε η απολογία της κατηγορούμενης – «Ήθελα να προσφέρω μητρικά αισθήματα»

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων της πολύκροτης δικής για την αρπαγή και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης από την Τούμπα Θεσσαλονίκης που έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2020.

 

Η πολύωρη δική ξεκινησε στις 11 το πρωί και βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι αυτή την ώρα.

 

Η κατηγορούμενη ανεβαίνοντας στο βήμα ανέφερε χαρακτηριστικά πως ήθελε να προσφέρει τα μητρικά της αισθήματα καθώς της έλειπε το παιδί της, ενώ παραδέχθηκε μετανιωμένη πως χορήγησε ναρκωτικά στην ανήλικη, αρνήθηκε όμως την οποία σεξουαλική κακοποίηση.

 

«Δεν είχα στο πλάνο μου να πάω να πάρω το παιδί. Κοίταξα το ρόλοι μου και είχα στο νου μου ότι θα πάω να πάρω το παιδί μου. Το μυαλό μου ήταν θολωμένο. Την πήρα σπίτι για να παίξουμε και να βγάλω τα μητρικά αισθήματα που ένιωθα».

 

Τι έγινε στο σπίτι της κατηγορούμενης όσο κρατούσε την ανήλικη

 

«Πήγαμε όντως σπίτι μου με το ταξί, το ταξι δεν σταμάτησε πουθενά. Ανεβήκαμε πάνω της έβαλα ένα χυμό και από αυτό το χυμό ήπιαμε και οι δύο. Δεν είχα αναμείξει τίποτα μέσα μέχρι εκεί η τη στιγμή και δεν είχα και πρόθεση να το κάνω. Αργότερα έβγαλα τα παπούτσια της και εκεί μου μύρισαν τα ποδαράκια της και την ρώτησα αν θέλει να κάνουμε ένα μπάνιο.

Την έβαλα να κάνει μπάνιο την σαπούνισα με τα χέρια μου και δεν άγγιξα τα ευαίσθητα σημεία της με τον τρόπο που περιγράφεται. Εγώ δεν έβγαλα τα ρούχα μου και δεν έκανα μπάνιο μαζί της. Μου ζήτησε να γεμίσει την μπανιέρα. Τη γέμισα και την άφησα, πήγα στην κουζίνα και έκανα τη χρήση. Το απόγευμα κάποια στιγμή με ρώτησε πότε θα πάω σπίτι μου είναι καλά η μαμά μου; Εκεί συνειδητοποιήσα ότι έκανα μεγάλο λάθος. Πήγα στην κουζίνα έκανα την τελευταία χρηση μου και έκοψα και δύο ηρεμιστικά ζαναξ που είχα και κακώς το έδωσα στη μικρή. Της είπα πάμε να κοιμηθούμε και θα πάμε το πρωί στη μητέρα σου. Δεν ήταν σκοπός μου να το απαγαγω για να του κάνω κακό» σημείωσε η 34χρονη.

 

Τέλος σε ερώτηση της εισαγγελέα γιατί συνέχισε να εκδίδεται αφού είχε χώρισε με τον σύντροφο που την προέτρεπε απάντησε πως είχε συνηθίσει.

 

Η ημέρα επιστροφής της ανήλικης

 

«Την επόμενη μέρα όταν σηκώθηκε ήταν δύσκολο να συνέλθει για να μπορέσω να τη γυρίσω πίσω. Εκείνη την ώρα μου ήρθε η κακή ιδέα να χρησιμοποιήσω ό,τι ίχνη είχαν μείνει από την κοκαΐνη.

 

Κατανοώ ότι μπορούσα να προκαλέσω κακό στο παιδί», σημείωσε και επισήμανε πως άφησε την 10χρονη το πρωί του Σαββάτου. «Δεν είχα σκοπό να την εγκαταλείψω. Της είπα να με ακολουθήσει από πίσω. Την εντόπισαν αμέσως και όταν είδα το περιπολικό απομακρύνθηκα και έφυγα».

 

Ποια η σχέση της με τον κατηγορούμενο

 

Σχετικά με τον 41χρονο η ίδια δήλωσε πως δεν έχει ανάμειξη στην υπόθεση και πως την ημέρα που την συνάντησε για να της δώσει το λάπτοπ της και του αποκάλυψε την πράξη της εκείνος την προέτρεψε να καλέσει την αστυνομία και να παραδώσει άμεσα το παιδί πίσω στην οικογένεια του.

 

41χρονος κατηγορούμενος: «Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι κινδυνεύει το παιδί»

 

Στην δική του απολογία ο 41χρονος δήλωσε πως είχε ερωτικές σχέσεις με την 34χρονη και πως του είχε μιλήσει για τη μικρή.

 

«Μάζεψα κάποια πράγματα και πήγα να της τα δώσω κάτω από το σπίτι της. Μου είπε έκανα ένα λάθος. Της είπα να καλέσει την αστυνομία. Ήταν σε μια κατάσταση πανικού . Έκλαιγε, έκλαιγα κι εγώ, αγκαλιαζόμασταν, φιλιόμασταν. Ήταν συναισθηματικά φορτισμένη η κατάσταση».

 

Σε ερώτηση μάλιστα γιατί δεν κάλεσε ο ίδιος της αρχές, ο κατηγορούμενος απάντησε: «Ήξερα ότι περιστασιακά έκανε χρήση ουσιών. Δεν πίστευα ότι μια γυναίκα που είναι μάνα θα κάνει κακό στο παιδί. Δεν πίστευα ότι το παιδί θα κινδυνεύει, ενώ πρόσθεσε «Ντρεπόμουν να πάω να καταγγείλλω εγώ και να εξηγήσω στην οικογένεια μου πως ήρθα τόσο κοντά με μια εκδιδόμενη. Κυρίως όμως δεν πίστευα ότι κινδυνεύει το παιδί. Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν κατάλαβα από νωρίς την κατάσταση και ντρέπομαι για την κατάσταση που βρίσκομαι και έχω υποβάλει την οικογένειά μου».

 

Καταπέλτης ήταν η εισαγγελέας στην αγόρευση της αναφέροντας πως η κατηγορούμενη τα είχε προετοιμάσει όλα πάρα πολύ καλά.

 

« Φρονω ότι το είχε προετοιμάσει πάρα πολύ καλά και αυτό πρόκειται και από τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο και από τις επισκέψεις της μέρες πριν έξω από το σχολείο. Χρησιμοποιησε ένα ψέμα. Ακόμη, είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι ανέμειξε ζάναξ στο χυμό της, ακριβώς για να κάμψει την αντίσταση και την πνευματική της διαύγεια για τις ανήθικες ασχολίες της. Το κορίτσι εντόπισε την πικρή γεύση του χυμού. Και πλέον ήταν σε κατάσταση σχεδόν αφασίας», σημείωσε η εισαγγελέας.

 

Η εισαγγελέας στο τέλος της αγόρευσής της πρότεινε να κριθεί ενοχή η κατηγορούμενη για όλες τις κατηγορίες, ενώ ο κατηγορούμενος ενοχος για συνεργία στην απαγωγή αθώος για συνέργεια στην έκθεση, λόγω αμφιβολιών.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.thessnews.gr/thessaloniki/arpagi-10chronis-oloklirothike-i-apologia-tis-katigoroumenis-ithela-na-prosfero-mitrika-aisthimata/ ανήκει στο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ThessNews .

Στείλτε το σε φίλους σας: