Έτοιμος ο μηχανισμός του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη χειμερινή περίοδο – Επιθεώρηση Ζέρβα

Τριάντα ένα οχήματα, χίλιους τόνους αλάτι, συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο αλλά και το απαραίτητο προσωπικό, για να το εφαρμόσει, διαθέτει ο Δήμος Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση τυχόν έντονων καιρικών φαινομένων κατά τη χειμερινή περίοδο.

Τον στόλο των δημοτικών οχημάτων που χρησιμοποιούνται σε περίπτωση χιονόπτωσης ή παγετού επιθεώρησε σήμερα (10/12) ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκο Ζεϊμπέκη και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για δράσεις Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Μωυσίδη.

Ο κ. Ζέρβας υπογράμμισε ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τη χειμερινή περίοδο, με πλήρη εξοπλισμό, αλάτι, σχέδιο δράσης και με τους εργαζομένους του, ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες της πόλης.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκο Ζεϊμπέκη, ο Δήμος Θεσσαλονίκης διαθέτει έναν στόλο 31 οχημάτων, που, όταν προκύπτει ανάγκη, επιστρατεύονται στον αγώνα για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων.

Από την πλευρά του, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για δράσεις Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Μωυσίδης υπογράμμισε ότι ήδη έχουν συσκευαστεί περίπου 7.000 σάκοι με αλάτι, που σε περίπτωση πρόγνωσης για χιονόπτωση διανέμονται σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, όπως ενδεικτικά σε νοσοκομεία, σχολεία, σε περιοχές με έντονες κλίσεις, κ.ά.

The post Έτοιμος ο μηχανισμός του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη χειμερινή περίοδο – Επιθεώρηση Ζέρβα appeared first on .

Το πρωτότυπο άρθρο https://thesstoday.gr/%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB/ ανήκει στο Θεσσαλονίκη .

Στείλτε το σε φίλους σας: