Το Ράδιο ΕΝΑ «ταξίδεψε» με την Κιβωτό του Κόσμου

Το 2016 η Κιβωτός του Κόσμου «έδεσε» στον Βόλο και δημιούργησε το πρώτο της σπίτι στο Διμήνι, όπου φιλοξενεί παιδιά που οι δικές τους οικογένειες είτε χάθηκαν, είτε δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για το μεγάλωμά τους. Ο πατέρας Αντώνιος ο «καπετάνιος» της Κιβωτού, εκτός από μία πνευματική φιγούρα, αποτελεί και πατρική για τα παιδιά , καθώς με τη στάση του και τον καθημερινό του λόγο, φροντίζει τόσο για την διαβίωσή τους, όσο και για την ανάπτυξη του χαρακτήρα τους. Η Κιβωτός όμως έχει και δεύτερο σπίτι στην περιοχή μας, στον Άνω Βόλο και τείνει χείρα βοηθείας σε παιδιά με εισαγγελική παραγγελία ή ορφανά.

Το  Ράδιο – ΕΝΑ  τις φετινές γιορτές στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου και στέκεται δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες που είναι σε κίνδυνο! Γι’ αυτό και την Παρασκευή το Ράδιο ΕΝΑ «ταξίδεψε» με την Κιβωτό και μέσα από τις εκπομπές του και κάλεσε όλους τους ακροατές του να στηρίξουν τον μεγάλο και καθημερινό αγώνα που δίνει.

Στις εκπομπές του Ράδιο ΕΝΑ φιλοξενήθηκε η «ψυχή» της Κιβωτού, ο Πατέρας Αντώνιος, που μίλησε για την απόφασή του να ιδρύσει την Κιβωτό του Κόσμου, αλλά και για το έργο που επιτελείται σε καθημερινή βάση. Για την Κιβωτό του Κόσμου στον Βόλο μίλησε η Διευθύντριά της κ. Εύα Καραβοσιάνη, ενώ φιλοξενήθηκαν οι κ.κ. Νίκος Τάγαρης,  Υπεύθυνος παραρτήματος Χίου , Άντυ Θεοδωρακοπούλου Υπεύθυνη παραρτήματος Ηπείρου και Αθηνά Ρονιώτη Υπεύθυνη παραρτήματος Καλαμάτας. Σημαντική κρίθηκε η ανταπόκριση των συμπολιτών, τόσο για προσφορά χρημάτων και τροφίμων, όσο και για παροχή εθελοντικής εργασίας και υπηρεσίας.

Η δράση της Κιβωτού πανελλαδικά

Μέσα από τα  έντεκα σπίτια ολοήμερης φιλοξενίας παιδιών σε Αθήνα, Πειραιά, Άνοιξη Αττικής, και στην περιφέρεια (Πωγωνιανή και Κόνιτσα Ηπείρου, στον Βόλο (2), στη Χίο και στην Καλαμάτα) και προσεχώς στη Θεσσαλονίκη, η Κιβωτός προσφέρει πλήρη κάλυψη αναγκών σε  250 παιδιά, ενώ στο κέντρο ημέρας της Αθήνας καλύπτονται οι ανάγκες σίτισης, στέγασης, ψυχολογικής και νομικής υποστήριξης, εκπαίδευσης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για 310 οικογένειες και 500 παιδιά.

Πως βοηθάμε την Κιβωτό

Όσοι δεν πρόλαβαν να στηρίξουν την Κιβωτό, μπορούν να το κάνουν ακόμη και τώρα και να συμβάλουν στο μεγάλο και σπουδαίο έργο της. Μπορούν να καλέσουν ς  στο 19828 ή να στείλουν  μήνυμα γράφοντας την λέξη ΚΙΒΩΤΟΣ.

Σταθερό:  2,60€/κλήση με ΦΠΑ & τέλος σταθερής τηλεφωνίας . Κινητό: 2,48€/κλήση ή sms με ΦΠΑ από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας 12% ή 15% ή 18% ή 20% ανάλογα το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού.

The post Το Ράδιο ΕΝΑ «ταξίδεψε» με την Κιβωτό του Κόσμου appeared first on Magnesia News.

Το πρωτότυπο άρθρο https://magnesianews.gr/volos/to-radio-ena-taxidepse-me-tin-kivoto-toy-kosmoy.html ανήκει στο ΒΟΛΟΣ – Magnesia News .

Στείλτε το σε φίλους σας: