Τάισε κρέας με φυτοφάρμακα τρία σκυλιά στα Κανάλια

Σε φυλάκιση 20μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης καταδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 74χρονο συνταξιούχο, που έκρινε ένοχο για απόπειρα θανάτου ζώου κατά συρροή, αν και ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία.
Το περιστατικό έγινε στα Κανάλια στις 15 Μαρτίου 2018, όταν ο κατηγορούμενος στάθμευσε το αυτοκίνητό του μπροστά από το σπίτι του μάρτυρα κατηγορίας, όπου ήταν συγκεντρωμένα τρία αδέσποτα σκυλιά, στα οποία πέταξε ένα κομμάτι κρέας που φέρεται να είχε εμποτίσει σε φυτοφάρμακα και εντομοκτόνο, με σκοπό να το φάνε και να θανατωθούν.
Ο μάρτυρας κατηγορίας, που κατέθεσε μήνυση και τελικά ο ηλικιωμένος κατηγορούμενος δικάστηκε, υποστήριξε ότι το ένα σκυλί ψόφησε, αφού έφαγε το κρέας, ενώ για τα άλλα δύο ζώα είπε ότι δεν γνωρίζει τι απέγιναν.
Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι αγαπάει τα ζώα, αρνήθηκε ότι είχε εμποτίσει το κρέας με δηλητήριο και είπε ότι σταμάτησε με το αυτοκίνητο για να τα ταΐσει.
Ωστόσο, δεν φαίνεται να έπεισε το Δικαστήριο που τον καταδίκασε.

The post Τάισε κρέας με φυτοφάρμακα τρία σκυλιά στα Κανάλια appeared first on Magnesia News.

Το πρωτότυπο άρθρο https://magnesianews.gr/slider/taise-kreas-me-fytofarmaka-tria-skylia-sta-kanalia.html ανήκει στο ΜΑΓΝΗΣΙΑ – Magnesia News .

Στείλτε το σε φίλους σας: