Συνεχίζεται η οικονομική εξόρμηση

 

Συνεχίζεται η μάχη της οικονομικής εξόρμησης των μελών του ΚΚΕ, ενώ την περασμένη Δευτέρα 29/11 έκλεισε το πλάνο για την περίοδο του Νοεμβρίου, αγγίζοντας σε πανελλαδικό επίπεδο το  54,35%.

«Το γεγονός ότι παραπάνω από το μισό του συνολικού πλάνου καλύφθηκε από τον πρώτο μήνα της Οικονομικής Εξόρμησης ενισχύει την αισιοδοξία και τη μαχητικότητα των ΚΟ για τη συνέχιση της μάχης μέχρι την υπερκάλυψη των στόχων. Τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, μακριά από κάθε πνεύμα εφησυχασμού, με την τήρηση του σχεδίου της κάθε ΚΟΒ και ΟΒ, σχέδιο το οποίο εμπλουτίζεται «εν κινήσει», φιλοδοξούν να σημειώσουν ακόμη θετικότερα αποτελέσματα τον Δεκέμβρη τόσο στην κάλυψη του πλάνου όσο και σε μετρήσιμους δείκτες που επιβεβαιώνουν την έκταση και το βάθος της δουλειάς με το κουπόνι» σημειώνουν τα μέλη του ΚΚΕ στα Τρίκαλα.

Και σημειώνουν ότι «η ένταση της προσπάθειας αναμένεται να σηματοδοτηθεί τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη από τις εισφορές και τα «κόκκινα μεροκάματα» του μήνα, αλλά και το παραπέρα άνοιγμα των Οργανώσεων».

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η ΚΟ Εξωτερικού, η οποία με ποσοστό 91,27% μεγάλωσε τη διαφορά από την ΚΟ Αιγαίου με 68,19% που είναι στη δεύτερη θέση και την ΚΟ Δυτικής Ελλάδας που ακολουθεί κατά πόδας με 67,14% στην τρίτη θέση. Ακολουθούν κατά σειρά η ΚΟ Θεσσαλίας με 60,14%, η ΚΟ Κρήτης με 55,16% και η ΚΟ Αττικής με 51,30%. Στην έβδομη θέση επανήλθε η ΚΟ Πελοποννήσου με 50,65%, ενώ έπεται η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας με 50,38% και ακολουθούν η ΚΟ Ανατολικής Στερεάς – Εύβοιας με 49,78%, η ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με 47,21%, η ΚΟ Ηπείρου με 46,68% και η ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας με 40,30%.

Η ΚΝΕ κάλυψε το 52,01% του πλάνου της. Επίσης, η ΚΟ «Ριζοσπάστη» κάλυψε το 79,49% του πλάνου της και η ΚΟ «902» το 54,70%.

Τα μέλη του ΚΚΕ καλούν να συμβάλουν σε αυτήν την προσπάθεια οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι της πόλης και της υπαίθρου, η νεολαία, όλοι εκείνοι που παρακολουθούν τις θέσεις και τη δράση του Κόμματος, εκτιμούν την πάλη και την προσφορά του στον λαό και το κίνημα, ως τη μαχητική δύναμη υπεράσπισης των συμφερόντων τους.

« Να ενισχύσουμε το ΚΚΕ, όπως πάντα, ακόμα και από το υστέρημά μας, για να δυναμώσουν το λαϊκό κίνημα και η λαϊκή πάλη. Η ενίσχυση του ΚΚΕ να γίνει υπόθεση όλων εκείνων που αγωνιούν για τη σημερινή κατάσταση, που θέλουν να αναπτυχθεί ο αγώνας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, να οργανωθεί η αντεπίθεση του λαού. Η οικονομική ενίσχυση του Κόμματος στηρίζεται στις προσφορές, στα “κόκκινα μεροκάματα” και συνδυάζεται με πλατιά πολιτική συζήτηση και δράση» υπογραμμίζουν, μεταξύ των άλλων.

Το πρωτότυπο άρθρο https://proinoslogosnews.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BE%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B7/ ανήκει στο ΤΟΠΙΚΑ – Πρωινός Λόγος, .

Στείλτε το σε φίλους σας: