Πλήρωσε ακριβά το «τρίο» με καλλίγραμμες Ρουμάνες 61χρονος στη Λάρισα!

Συντρίμμια έγιναν τα όνειρα ενός ευκατάστατου 61χρονου για μια νύχτα πάθους με δύο καλλίγραμμες Ρουμάνες κατά πολύ νεότερές του στη Λάρισα, καθώς αποδείχθηκε ότι δεν είχαν σκοπό να του προσφέρουν τα θέλγητρά τους, αλλά να ξαφρίσουν ό,τι πολύτιμο είχε και μάλιστα με… ταχυδακτυλουργικές κινήσεις!

Όπως κατήγγειλε στους έκπληκτους αστυνομικούς της Ασφάλειας ο 61χρονος, το βράδυ της περασμένης Κυριακής μετέφερε με το αυτοκίνητό του τις δύο καλλονές ηλικίας 22 και 23 χρόνων στην περιοχή του Μεζούρλου, κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου AEL FC ARENA, όπου πάρκαρε και άρχισαν να επιδίδονται σε «καυτές» ερωτικές περιπτύξεις.

Όμως, το «τρίο» μέσα στο αυτοκίνητο πήρε απρόσμενη τροπή όταν εκείνος αντιλήφθηκε ότι η χρυσή αλυσίδα με τον αξίας πολλών εκατοντάδων ευρώ σταυρό που φορούσε στο λαιμό του έκανε φτερά και στη θέση της υπήρχε μια… επίχρυση! Μόλις οι καλλίγραμμες Ρουμάνες κατάλαβαν ότι είχε αντιληφθεί την κλοπή, πετάχτηκαν ημίγυμνες έξω από το αυτοκίνητο και το έβαλαν στα πόδια.

Ο 61χρονος προσπάθησε να τις καταδιώξει, όμως οι δύο νεαρές γυναίκες είχαν προλάβει να εξαφανιστούν αφήνοντάς τον σύξυλο! Έτσι, ντύθηκε και πήγε στην Ασφάλεια όπου περιέγραψε με λεπτομέρειες το πάθημά του. Από την έρευνα που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο γυναικών, όμως δεν εντοπίστηκαν και αναζητούνται για να συλληφθούν.

protothema.gr

The post Πλήρωσε ακριβά το «τρίο» με καλλίγραμμες Ρουμάνες 61χρονος στη Λάρισα! appeared first on Thessalikipress.gr | Η εβδομαδιαία εφημερίδα της Θεσσαλίας τώρα ONLINE.

Το πρωτότυπο άρθρο https://thessalikipress.gr/2021/11/24/%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%AC-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC/ ανήκει στο Λάρισα – Thessalikipress.gr | Η εβδομαδιαία εφημερίδα της Θεσσαλίας τώρα ONLINE .

Στείλτε το σε φίλους σας: