Ο ΒΟΛΟΣ μας ΜΑΓΕΨΕ και ΠΑΛΙ: Υπερπαραγωγή η τελετή φωταγώγησης με την Άννα Βίσση και οικοδεσπότη τον Αχιλλέα Μπέο

Με μια υπέροχη παραγωγή του καλλιτεχνικού δυναμικού του Δήμου και της πόλης, με κορυφαία την ανεπανάληπτη Άννα Βίσση, ο Βόλος μπήκε στην γιορταστική περίοδο με την τελετή φωταγώγησης απόψε στην παραλία, που την απόλαυσαν χιλιάδες πολιτών.

Με άρωμα Mary Poppins, Πινόκιο και με τη φωνή της Άννας Βίσση, ο Βόλος φωτίστηκε από άκρη σε άκρη, με την συμμετοχή 120 χορευτών, ηθοποιών και μουσικών, που καλωσόρισαν την περίοδο των Χριστουγέννων στο Βόλο.

Ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος καλωσόρισε τους Βολιώτες στην τελετή φωταγώγησης της πόλης λέγοντας: «Φέτος κάναμε μία συμφωνία με τον μάγο να μη βρέχει. Του χρόνου θα κάνω άλλη συμφωνία, να μην έχει και κρύο. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά που φεύγει και εύχομαι να μας βρει όλους με υγεία δίπλα στις οικογένειές μας. Να γυρίσουμε στην κανονικότητα, να ξεπεράσουμε την πανδημία. Χαίρομαι, γιατί καθώς ερχόμουν δεν είδα ούτε έναν άνθρωπο χωρίς μάσκα. Και αυτό είναι καλό, γιατί κρατάμε και τις αποστάσεις όσο μπορούμε και όλα τα μέτρα προστασίας, για να χαρούμε μία μαγευτική βραδιά. Το σημαντικότερο για μένα δεν είναι η Άννα Βίσση. Είναι η ομορφιά των παιδιών αυτών. Της χωρωδίας μας, τα παιδάκια που είναι όλα Βολιωτάκια, η συμφωνική μας ορχήστρα και ο μαέστρος της. Κάποιοι έκλαψαν όσο εγώ νευρίαζα για να ετοιμάσουμε όλο αυτό εδώ», επισήμανε ο κ. Μπέος.

Η Άννα Βίσση χαρακτήρισε μαγευτικό το Πήλιο και τη Μαγνησία κι ευχήθηκε αισιοδοξία, ελπίδα, χαρά κι αγάπη. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι χαρά και τιμή που θα ανάψουμε κι άλλα φώτα στον λαμπερό Βόλο. Ευχαριστώ τον Αχιλλέα. Θα ‘θελα να μένω στο Βόλο. Εδώ υπάρχει αισιοδοξία, ελπίδα, χαρά και αγάπη. Εύχομαι να μείνουμε όλοι υγιείς και δυνατοί, να ξεπεράσουμε όλο αυτό που ζούμε. Να μη σταματήσουμε να αγαπάμε και να χαιρόμαστε».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αχ. Μπέος, ανέβηκε στην σκηνή με τον πεντάχρονο Θάνο, ένα παιδί από την Ουγκάντα που υιοθέτησε εργαζόμενη του Δήμου Βόλου και θα μεγαλώσει στην πόλη του Βόλου κι όπως είπε “τέτοιες ενέργειες δείχνουν πόσο άνθρωποι είμαστε”. Ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα εγκαινιάσει ο Δήμος το Δημοτικό Θέατρο και ζήτησε από την Άννα Βίσση να δεσμευτεί ότι θα κάνει δύο παραστάσεις δωρεάν για τον κόσμο του Βόλου, ενώ ανακοίνωσε ότι σύντομα θα ξεκινήσει και το Μουσείο της Αργούς.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.e-volos.gr/o-volos-mas-magepse-kai-pali-yperparagogi-i-teleti-fotagogisis-me-tin-anna-vissi-kai-oikodespoti-ton-achillea-mpeo/ ανήκει στο ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – e-volos .

Στείλτε το σε φίλους σας: