Μάχιμος στους δρόμους της πόλης των Τρικάλων

Εδώ και έναν χρόνο οι εργαζόμενοι βρίσκονται ανάμεσα στη …Σκύλλα της πανδημίας και στη …Χάρυβδη της ανεργίας και της λεηλασίας του εισοδήματός τους.
Η έλλειψη μέτρων προστασίας, η εντατικοποίηση, τα εργατικά «ατυχήματα», από τη μια, και οι απολύσεις, οι αναστολές των συμβάσεων, ο αποκλεισμός από κάθε μέτρο στήριξης, από την άλλη, αποτελούν τις δύο όψεις της πολιτικής διαχείρισης της πανδημίας σε όφελος των μεγάλων επιχειρήσεων, μιας πολιτικής που φορτώνει στις πλάτες των εργαζομένων τα βάρη της νέας κρίσης.

Οι διαβουλεύσεις κυβέρνησης και εργοδοτών για την «επανεκκίνηση» της εστίασης, και πολύ περισσότερο οι πυρετώδεις προετοιμασίες για την έναρξη της τουριστικής σεζόν, σηματοδοτούν το επόμενο βήμα στην επίθεση στις συνθήκες και τους όρους δουλειάς, στα δικαιώματα των εργαζομένων.

ΦΩΤΟ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΎ ΕΡΒΙΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

The post Μάχιμος στους δρόμους της πόλης των Τρικάλων appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.trikalaidees.gr/%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%81/ ανήκει στο Τρίκαλα – trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ .

Στείλτε το σε φίλους σας: