Δυναμική πορεία από τους φοιτητές του ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα κατά του ν/σ Αυγενάκη

Δυναμική-πορεία-από-τους-φοιτητές-του-ΤΕΦΑΑ-στα-Τρίκαλα-κατά-του-ν/σ-Αυγενάκη

Δυναμική χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις ή επεισόδια ήταν η πορεία των φοιτητών του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων σήμερα Παρασκευή, με αίτημα να αποσυρθεί ο νόμος Αυγενάκη. Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, που βάζει άμεσα στο στόχαστρο την ακεραιότητα του πτυχίου τους και κατ’ επέκταση τα επαγγελματικά τους δικαίωματα. Ενδεικτική η θέσπιση “Εκπαιδευτών” για όλους του αθλούμενους και τα αθλήματα στο άρθρο 20, με τον πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ να αντικαθίσταται βολικά από μια αόριστη έννοια “εκπαιδευτή” πιστοποιημένου από κάποια ιδιωτική σχολή, ή κάποιο υποβαθμισμένο πρόγραμμα κατάρτισης. Αναπόδραστη συνέπεια, η δια βίου μελλοντική εργασιακή περιπλάνηση των νέων και η επαγγελματική αβεβαιότητα.

Περισσότερα

πηγη https://www.energospolitis.gr/poreia-foithton-tefaa/

The post Δυναμική πορεία από τους φοιτητές του ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα κατά του ν/σ Αυγενάκη appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Το πρωτότυπο άρθρο https://news.trikalaweb.com/%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85/ ανήκει στο Τοπικά – Media News Ειδήσεις Τρίκαλα, Νέα τώρα, .

Στείλτε το σε φίλους σας: