Βόλος: Ξύπνησε από το κώμα ο 20χρονος ντελιβεράς που τραυματίστηκε σοβαρά στην Κ. Καρτάλη

Καλά είναι τα νέα που έρχονται από το Νοσοκομείο Βόλου για τον 20χρονο ταχυμεταφορέα, ο οποίος τραυματίστηκε το απόγευμα της 10ης Νοεμβρίου στη συμβολή των οδών Κ. Καρτάλη και Μαγνήτων στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά το TheNewspaper.gr ο 20χρονος μόλις χθες ξύπνησε από το κώμα που είχε πέσει, καθώς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και αμέσως διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Αχιλλοπουλείου”.

Ο νεαρός άνδρας αρχίζει να έχει επαφή με το περιβάλλον και να αντικρίζει τους γονείς του, να τους χαμογελάει και να κουνάει τα χέρια του και τα πόδια του, αλλά ακόμα δεν έχει μιλήσει, καθώς θα απαιτηθεί αρκετός χρόνος μέχρι οι γιατροί να σιγουρευτούν οτι όλα βαίνουν καλώς. Το σημαντικό όμως είναι οτι πλέον αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, πράγμα που κάνει το ιατρικό προσωπικό αισιόδοξο.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News


Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.thenewspaper.gr/2021/12/02/volos-xypnise-apo-to-koma-o-20chronos-nte/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=volos-xypnise-apo-to-koma-o-20chronos-nte ανήκει στο ΒΟΛΟΣ | ΜΑΓΝΗΣΙΑ – TheNewspaper.gr .

Στείλτε το σε φίλους σας: