Από την καταγραφή, στις παρεμβάσεις…

Ο αθλητισμός στην Ελλάδα είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο, δυστυχώς όμως  έχει φοβερές ελλείψεις και αδυναμίες. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός «αιμορραγεί» εδώ και χρόνια και λογικό – έως αναπόφευκτο- είναι να υπάρχει αντίδραση της κυβέρνησης, έτσι ώστε ν΄ αναβαθμιστεί  και να διευκολύνει τους χιλιάδες αθλούμενους παρέχοντας πιο σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις.

Καμία σαφής εικόνα δεν υπήρχε πριν από λίγο καιρό και αυτό έκανε το τοπίο ομιχλώδες. Πόσα σωματεία είναι ενεργά, πόσοι προπονητές απασχολούνται νόμιμα, πόσες αθλητικές εγκαταστάσεις υπάρχουν στους Δήμους της χώρας μας, ήταν ένα ερωτηματικό, το οποίο βρίσκει τις απαντήσεις του. Η απόφαση να μπουν από το μηδέν γερά θεμέλια διαφάνειας ήταν οριζόντια στο αθλητικό οικοδόμημα. Και αναφερόμαστε στα σπίτια του αθλητισμού, στους χώρους που εμπιστευόμαστε καθημερινά τα παιδιά μας να αθληθούν με ασφάλεια, στα μέρη που επιλέγουμε να παρευρεθούμε για να απολαύσουμε αθλητικά θεάματα, χωρίς να έχουμε ιδέα για την ταυτότητα και την κατάστασή τους. Σκεφτείτε τον βαθμό επικινδυνότητας σε κάποιους χώρους…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Το πρωτότυπο άρθρο https://proinoslogosnews.gr/%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/ ανήκει στο ΤΟΠΙΚΑ – Πρωινός Λόγος, .

Στείλτε το σε φίλους σας: