ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ: Ακούστε την τελευταία και τις πρόσφατες εκπομπές του, μέσα από το αρχείο του Radio Marconi 96,1 F.M.

ΑΚΟΥΣΤΕ την τελευταία και όλες τις προηγούμενες εκπομπές του Αντώνη Κουμιώτη, μέσα από το ηλεκτρονικό αρχείο του Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

ΑΚΟΥΣΤΕ τις ΕΚΠΟΜΠΕΣ του ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΑΚΟΥΣΤΕ τις ΕΚΠΟΜΠΕΣ του ΙΟΥΛΙΟΥ

ΑΚΟΥΣΤΕ τις ΕΚΠΟΜΠΕΣ του ΙΟΥΝΙΟΥ

ΑΚΟΥΣΤΕ τις ΕΚΠΟΜΠΕΣ του ΜΑΪΟΥ

ΑΚΟΥΣΤΕ τις ΕΚΠΟΜΠΕΣ του ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΑΚΟΥΣΤΕ τις ΕΚΠΟΜΠΕΣ του ΜΑΡΤΙΟΥ

ΑΚΟΥΣΤΕ τις ΕΚΠΟΜΠΕΣ του ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΑΚΟΥΣΤΕ τις ΕΚΠΟΜΠΕΣ του ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

ΑΚΟΥΣΤΕ τις ΕΚΠΟΜΠΕΣ του 2020

ΑΚΟΥΣΤΕ τις ΕΚΠΟΜΠΕΣ του 2019

ΑΚΟΥΣΤΕ τις ΕΚΠΟΜΠΕΣ του 2018

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ:

13.00 – 14.00
“Φαύλος κύκλος” με τον Αντώνη Κουμιώτη

Έχοντας υπηρετήσει την ερευνητική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ, μέσα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, τόσο από Μέσα ενημέρωσης της πολύπαθης ελληνικής περιφέρειας, όσο και πανελλαδικής απήχησης, ο Αντώνης Κουμιώτης ταυτίστηκε αφενός με το ραδιόφωνο και αφετέρου με τις νέες τεχνολογίες και την ραγδαία εξέλιξη της δημοσιογραφίας μέσα από το διαδίκτυο.

Σήμερα, Γ.Γ. της Περιφερειακής Ένωσης Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης και έχοντας την εμπειρία της διεύθυνσης κάποιων εκ των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων που πρωταγωνιστούν στην ενημέρωση, συνεχίζει ως απλός στρατιώτης… τόσο στα ερτζιανά μέσα από την συχνότητα του Radio Marconi 96,1 F.M. και την καθημερινή εκπομπή “Φαύλος κύκλος”, όσο και στο διαδίκτυο μέσω του e-Volos.gr.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.e-volos.gr/antonis-koymiotis-akoyste-ti-simerini-kai-tis-prosfates-ekpompes-toy-mesa-apo-to-archeio-toy-radio-marconi-96-1-f-m/ ανήκει στο ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – e-volos .

Στείλτε το σε φίλους σας: