Στην ΑΕΝ Σύρου ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων με τον Γ. Γ. Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ

tds_category_module_mx24tds_category_module_mx24tds_category_module_mx24tds_category_module_mx24td_module_14_content_excerpttd_module_14_content_excerpttd_module_14_content_excerpttd_module_14_content_excerpttd_module_6_title_excerpttd_module_6_title_excerpttd_module_6_title_excerpttd_module_6_title_excerpttd_module_6_title_excerpt

Την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Σύρου επισκέφθηκε ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Δημήτρη Σκάλκο.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση εκ μέρους του Διοικητή της Σχολής Πλοιάρχου ΛΣ Παναγιώτη Καραμήτσα και του Διευθυντή της Σχολής κ. Γιώργου Δούναβη για τη λειτουργία του προσομοιωτή γέφυρας (bridge simulator) και του προσομοιωτή χειρισμού υγρού φορτίου (liquid cargo handling simulator), η αγορά των οποίων χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω του ΕΣΠΑ 2014-2020.

 

Κατά το τέλος της επίσκεψης, ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε:

 

«Στηρίζουμε έμπρακτα τη ναυτική εκπαίδευση και συγκεκριμένα την αναβάθμιση της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου.

Με τον εξοπλισμό της με τον προσομοιωτή γέφυρας και τον προσομοιωτή χειρισμού υγρού φορτίου οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύονται σε συνθήκες που προσομοιάζουν με πραγματικές.

Είναι ένα τεράστιο βήμα για την αναβάθμιση της Ακαδημίας, τον εκσυγχρονισμό της οποίας θα συνεχίσει να στηρίζει η Περιφερειακή Αρχή».

tds_category_module_mx24tds_category_module_mx24tds_category_module_mx24tds_category_module_mx24td_module_14_content_excerpttd_module_14_content_excerpttd_module_14_content_excerpttd_module_14_content_excerpttd_module_6_title_excerpttd_module_6_title_excerpttd_module_6_title_excerpttd_module_6_title_excerptΤο άρθρο Στην ΑΕΝ Σύρου ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων με τον Γ. Γ. Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ εμφανίστηκε πρώτα στο Syrospress.gr.

Το πρωτότυπο άρθρο https://syrospress.gr/stin-aen-syrou-o-chorikos-antiperifereiarchis-kykladon-me-ton-g-g-dimosion-ependyseon-espa/ ανήκει στο Σύρος – Syrospress.gr .

Στείλτε το σε φίλους σας: