Ο εκπρόσωπος τύπου του Γιώργου Τράγκα έκανε τάμα στην Παναγία Αργοκοιλιώτισσα της Νάξου

 

Η τελευταία ενημέρωση που υπάρχει είναι πως ο Γιώργος Τράγκας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Θυμίζουμε πως πριν από μια εβδομάδα ο Γιώργος Τράγκας εισήχθη στο «Σωτηρία» έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό και παραμένει διασωληνωμένος, με τους γιατρούς να κάνουν ό, τι μπορούν για να αποτρέψουν την επιδείνωση.

Μάλιστα, με βάση τα όσα ανέφερε νωρίτερα σε ενημέρωσή του, ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», «η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος Τράγκας η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ».

Ο κ. Κουρτζίδης επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία γνωστοποιεί πως έκανε τάμα για τον γνωστό δημοσιογράφο.

«Το πρώτο τάμα μου για τον πρόεδρο #Τράγκα μόλις έγινε και είναι στην Παναγία Αργοκοιλιώτισσα της Νάξου. Γιορτάζεται πάντα, πέντε ημέρες μετά το Πάσχα (ημέρα Παρασκευή). Με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας θα είμαι εκεί και ο Γιώργος θα είναι ξανά κοντά μας υγιής και ΝΙΚΗΤΗΣ» αναφέρει συγκεκριμένα.

 

Πηγή: newsit.gr

The post Ο εκπρόσωπος τύπου του Γιώργου Τράγκα έκανε τάμα στην Παναγία Αργοκοιλιώτισσα της Νάξου appeared first on naxostimes.gr.

Το πρωτότυπο άρθρο https://naxostimes.gr/naxos/100861/o-ekprosopos-typoy-giorgoy-tragka-ekane-tama-stin-panagia-argokoiliotissa/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=o-ekprosopos-typoy-giorgoy-tragka-ekane-tama-stin-panagia-argokoiliotissa ανήκει στο ΝΑΞΟΣ – naxostimes.gr .

Στείλτε το σε φίλους σας: