Η Μήλος αναδεικνύει τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού

Με επίκεντρο το θεματικό τουρισμό πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες διαδικτυακές συναντήσεις του Δήμου Μήλου με εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς πράκτορες, bloggers και δημοσιογράφους από βασικές αγορές του εξωτερικού.

Ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου κ. Αβέρκιος Γαϊτανής είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις εναλλακτικές δυνατότητες του νησιού με bloggers και δημοσιογράφους από το Ηνωμένο Βασίλειο που ειδικεύονται στον γαμήλιο τουρισμό,τον τουρισμό ευεξίας, στις καταδύσεις και τις θαλάσσιες δραστηριότητες, καθώς και με εκπρόσωπο ταξιδιωτικού γραφείου από το Ισραήλ με ενδιαφέρον για φυσιολατρικό, πολιτιστικό και γαστρονομικό τουρισμό, ενώ από την ίδια χώρα συνάντησε blogger με ενδιαφέρον για περιπατητικό και οικολογικό τουρισμό.

Τέλος ενδιαφέρον είχαν και οι συναντήσεις με εκπρόσωπο ταξιδιωτικού γραφείου από την Ελλάδα με εξειδίκευση σε Γαμήλιο Τουρισμό, Κρυαζιέρες, Spa, Οικογενειακό, Θρησκευτικό, Γαστρονομικό Τουρισμό και καταδύσεις καθώς και με Αμερικανίδα blogger με εξειδίκευση στη γαστρονομία. 

Οι διαδικτυακές συναντήσεις οργανώθηκαν από την MTC GROUP και πραγματοποιήθηκαν μέσω της πλατφόρμας της  εταιρίας συμβούλων τουρισμού.

 

The post Η Μήλος αναδεικνύει τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού appeared first on Milos Voice.

Το πρωτότυπο άρθρο https://milosvoice.gr/i-milos-anadeiknyei-tis-enallaktikes-morfes-toyrismoy/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=i-milos-anadeiknyei-tis-enallaktikes-morfes-toyrismoy ανήκει στο Μήλος – Milos Voice .

Στείλτε το σε φίλους σας: