Ειρήνη Βαλσαμάκη: ” Αποτίουμε φόρο τιμής στον Ματθαίο Δαρζέντα”

Με μεγάλη θλίψη, με τις καρδιές μας βαριές από την ξαφνική απώλεια, αποχαιρετάμε σήμερα ένα δικό μας άνθρωπο, το μέλος της Μεγάλης Νεοδημοκρατικής μας Παράταξης και Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Σαντορίνης Ματθαίο Δαρζέντα η διαδρομή και η δράση του οποίου σημάδεψαν την κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου μας.
Αποχαιρετάμε κι ένα φίλο,Συνεργάτη,οικογενειάρχη, έναν καλό πολίτη,που όσοι τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να καταθέσουν μόνο θετικές μνήμες.
Ο Ματθαίος ξεχώριζε για πολλά,χαρακτηριστική όμως ήταν η λιτότητα ,το ήθος και η εργατικότητα του.
Άνθρωπος ενεργός στις πράξεις και πάνω απ όλα ενεργός πολίτης,με συμμετοχή,δράσεις και μετρήσιμο αποτέλεσμα.
Ο Ματθαίος έφυγε άφησε όμως ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στο νησί μας και τους ανθρώπους του.
Με πολλή προσωπική δουλειά και διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους, δίκαια κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση συνεργατών και συμπολιτών του.
Αγαπημένε μας Ματθαίε!
Ο πόνος και η στενοχώρια μας είναι μεγάλη γιατί αυτή τη στιγμή πρέπει να σου πούμε το τελευταίο αντίο. Γιατί φεύγεις έχοντας δυνατότητες να κάνεις και να προσφέρεις πολλά ακόμη στην Κοινωνία και την Παράταξη μας.
Δούλευες πάντα αθόρυβα και κατάφερνες με διακριτό τρόπο να βρίσκεις τη λύση σε κάθε πρόβλημα, προσφέροντας σεμνά ότι περισσότερο μπορούσες με ειλικρίνεια! με συνέπεια!
Ήσουν επαγγελματίας άριστος.Ήσουν για μας ο πολύτιμος και ανεκτίμητος φίλος και συνεργάτης.Το επαγγελματικό σου ήθος,η καλοσύνη σου, η σωστή και ψύχραιμη κρίση σου το χιούμορ σου ήταν βάλσαμο.
Λογάριαζες τη γνώμη του άλλου,σεβόσουν την παρουσία του.Προνομιούχοι όσοι πορεύτηκαν πλάι σου.Η αφοσίωση σου στην οικογένεια σου,στους φίλους στους συνεργάτες σου , στη Μεγάλη Παράταξη μας απεριόριστη.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις αμέτρητες συζητήσεις μας και τις παρεΐστικες βραδιές στο αγαπημένο σου Εμπορείο.
Καλό ταξίδι Ματθαίο θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας.
Εκπροσωπόντας την Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων αλλά και την ΔΗΜ ΤΟ ΘΗΡΑΣ κυρίως όμως ως στενή συνεργάτιδα σου για 2 συνεχόμενες 4ετίες Σου μεταφέρω ότι είμαστε υπερήφανοι που υπήρξαμε Συνεργάτες και Φίλοι σου!
Σου καταθέτω ότι είμαι υπερήφανη που υπήρξα συνεργάτιδα και φίλη σου!
Καλό σου ταξίδι ΠΡΟΕΔΡΕ .-
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομοThe post Ειρήνη Βαλσαμάκη: ” Αποτίουμε φόρο τιμής στον Ματθαίο Δαρζέντα” appeared first on SantoriniPress.

Το πρωτότυπο άρθρο https://santorinipress.gr/eirini-valsamaki-apotioume-foro-timis-ston-matthaio-darzenta/ ανήκει στο Σαντορίνη – SantoriniPress .

Στείλτε το σε φίλους σας: