Πλήρως εμβολιασμένο το προσωπικό των Μινωικών Γραμμών σε θάλασσα και στεριά

Σε δελτίο τύπου τους οι Μινωικές Γραμμές αναφέρουν:

Οι Μινωικές Γραμμές με υψηλό αίσθημα σεβασμού προς το υπέρτατο αγαθό της υγείας του επιβατικού τους κοινού, ανακοινώνουν ότι το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας τόσο σε θάλασσα όσο και σε στεριά, έχει εμβολιασθεί πλήρως κατά της νόσου Covid-19.

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες και εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που βιώνει η ανθρωπότητα, κύριος στόχος της εταιρείας – από την έναρξη της πανδημίας έως και σήμερα – αποτελεί η εξασφάλιση και παροχή αξιόπιστων, ποιοτικών και υγειονομικά ασφαλών ταξιδιών. Οι Μινωικές Γραμμές, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα,  συνεχίζουν να εφαρμόζουν και να τηρούν απαρέγκλιτα στα πλοία και τα γραφεία της εταιρείας, όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και των επιβατών τους.

To άρθρο Πλήρως εμβολιασμένο το προσωπικό των Μινωικών Γραμμών σε θάλασσα και στεριά εμφανίστηκε στον Αγώνας της Κρήτης.

Το πρωτότυπο άρθρο https://agonaskritis.gr/%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%82-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CF%89%CE%BD/ ανήκει στο Τοπικα – Αγώνας της Κρήτης .

Στείλτε το σε φίλους σας: