Ειδικό Διαβητολογικό Ιατρείο στο νοσοκομείο Σητείας

Η Αναπλ. Διοικητής του Νοσοκομείου Σητείας κ. Μαρία Δαρατσιανού με αφορμή την πρόσφατη έναρξη επίσης της λειτουργίας και του απογευματινού Ειδικού Διαβητολογικού Ιατρείου στο Νοσοκομείο Σητείας η κ. Δαρατσιανού σημείωσε:

«Υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός ασθενών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το διαβήτη. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν από τα ραντεβού, παρ’ όλο που το πρωινό τακτικό ιατρείο λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα στο Νοσοκομείο μας, αρκετές μέρες δηλαδή για ένα μικρό Νοσοκομείο.

Όμως οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες, οπότε πλέον λειτουργεί και απογευματινό, μία φορά την εβδομάδα με υπεύθυνη την κ. Μαρία Σταματελάτου, Διευθύντρια Παθολογίας με εξειδίκευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη και Επιστημονικά Υπεύθυνη του Διαβητολογικού Ιατρείου του Γ.Ν. Λασιθίου. Το ενδιαφέρον ήδη στο απογευματινό ιατρείο είναι μεγάλο και θεωρούμε ότι θα μπορέσουμε να καλύψουμε ανάγκες της περιοχής μας ή και ανθρώπων από άλλες περιοχές.»

Για προγραμματισμό ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα τηλ. 284334199 και 2843340200, 9 π.μ. με 2 μ.μ.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

The post Ειδικό Διαβητολογικό Ιατρείο στο νοσοκομείο Σητείας appeared first on Ανατολή.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.anatolh.com/2021/11/23/eidiko-diavitologiko-iatreio-sto-nosokomeio-siteias/ ανήκει στο _Τοπικά νέα – Ανατολή .

Στείλτε το σε φίλους σας: