Τα ΣΥΝ.ΚΑ χαρίζουν πλούσια ηλεκτρικά δώρα και βάζουν τα Χριστούγεννα… στην πρίζα!

Χριστούγεννα χωρίς δώρα από τα ΣΥΝ.ΚΑ δεν γίνονται! Για άλλη μία χρονιά, η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ ανταμείβει τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη τους με φανταστικά δώρα.

Μάλιστα, φέτος, τα δώρα των ΣΥΝ.ΚΑ είναι ηλεκτρικά και τα Χριστούγεννα είναι… στην πρίζα!

Οι νικητές του διαγωνισμού «Χριστούγεννα στην πρίζα» θα κερδίσουν 1 ηλεκτρικό αυτοκίνητο SEAT LEON plug-in Hybrid, 15 ηλεκτρικά ποδήλατα, 5 laptops αλλά και 2022 δεκάευρες δωροεπιταγές!

Οι πελάτες των ΣΥΝ.ΚΑ κερδίζουν συμμετοχές στη μεγάλη κλήρωση για κάθε 15€ αγορών ή ψωνίζοντας προϊόντα με την ειδική σήμανση του διαγωνισμού, πάντα με την χρήση της Bonus Card. Οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 04/01/2022.

Τα ΣΥΝ.ΚΑ θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στον άνθρωπο και την κοινωνία με σεβασμό στις ανάγκες όλων για κορυφαία ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση. Αυτές τις γιορτές, το πράττουν με δώρα που ομορφαίνουν και διευκολύνουν την καθημερινότητά μας.

Τα ΣΥΝ.ΚΑ, μας περιμένουν για Χριστούγεννα στην πρίζα και μας εύχονται καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και χαρά!

To άρθρο Τα ΣΥΝ.ΚΑ χαρίζουν πλούσια ηλεκτρικά δώρα και βάζουν τα Χριστούγεννα… στην πρίζα! εμφανίστηκε στον Αγώνας της Κρήτης.

Το πρωτότυπο άρθρο https://agonaskritis.gr/%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD-%CE%BA%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B4/ ανήκει στο Τοπικα – Αγώνας της Κρήτης .

Στείλτε το σε φίλους σας: