Στην Κρήτη ο Βασίλης Κικίλιας – Θα βρεθεί σε εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης, οργανώνει μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση, την Κυριακή  05.12.2021 το απόγευμα στο AQUILA ATLANTIS ( Αίθουσα ΜΙΝΩΣ) στην οποία θα παρευρεθεί το σύνολο της ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού , Γ.Γ. του ΕΟΤ , ο Περιφερειάρχης ,ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού ,οι Δήμαρχοι των Τουριστικών περιοχών αλλά και η ηγεσία των φορέων Τουρισμού  από την Αθήνα (ΣΕΤΕ & ΓΕΠΟΕΤ)  και την Κρήτη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16.00-16.20 Προσέλευση

16.30-17.30 1η Ενότητα-Εμβολιασμός .Η σημαντικότητα του εμβολιασμού στον κλάδο του Τουρισμού. Ομιλία Υπουργού Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια και Καθηγητή Χρήστου Λιονή.

Κλήρωση χρηματικού επάθλου επιβράβευσης για τους Υπαλλήλους Τουριστικών Γραφείων που εμβολιάστηκαν.

17.30-18.30  2η Ενότητα-Αριστεία .

α) Βραβεύσεις Καλύτερων Υπαλλήλων Τουριστικών Γραφείων 2021

Η σημαντικότητα της Αριστείας .Ομιλία Υφυπουργού Τουρισμού κ. Σοφίας Ζαχαράκη .Κλήρωση χρηματικού επάθλου επιβράβευσης  της Αριστείας

β) Βράβευση πρωτεργατών στον Τουρισμού ,με βράβευση του παλαιότερου εν ζωή Δντή ξενοδοχείου της Κρήτης κου Αλέξανδρου Γούλα

γ) Αλληλοϋποστήριξη και σύμπραξη του Δημοσίου με τους Φορείς και τον ιδιωτικό Τομέα ,ομιλία για το θέμα από την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού κ. Βικυ Λοίζου .Θα βραβευτούν για τον λόγο αυτό ο προηγούμενος Υπουργός Τουρισμού κο Χάρης Θεοχάρης και ο Δντής του κος Κουρής ,καθώς και το στέλεχος της Πολιτικής Προστασίας κο Παπάζογλου για την εξαίρετη συνεργασία με τον Σύνδεσμο  μας στις δύο δύσκολες σαιζόν που περάσαμε.

18.30-19.30  3η Ενότητα (Απολογισμός). Κλειστή συνάντηση της ηγεσίας του Υπουργείου   με τους εμπλεκόμενους  φορείς στον Τουρισμό της Κρήτης στην οποία θα γίνει ανασκόπηση της σαιζόν 2021 και τυχόν προτάσεις και σκέψεις για το 2022.

19.30-21.00 4η Ενότητα (Τοποθετήσεις). Η κλειστή συνάντηση θα συνεχιστεί με τοποθετήσεις ,για όσα ακούστηκαν ,από τον Υπουργό Τουρισμού ,Υφυπουργό Τουρισμού (Γενική Γραμματέας Τουρισμού, ΓΓ ΕΟΤ Πρόεδρο ΣΕΤΕ, τον Περιφερειάρχη/Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού και τους παριστάμενους Δημάρχους των Τουριστικών περιοχών

Το πρωτότυπο άρθρο https://creta24.gr/stin-kriti-o-vasilis-kikilias-tha-vrethei-se-ekdilosi-toy-syndesmoy-toyristikon-praktoron/ ανήκει στο ΚΡΗΤΗ – Creta24 .

Στείλτε το σε φίλους σας: