Σε εξέλιξη ο διαχειριστικός έλεγχος στον Κόφινα

βαριές κουβέντες στο συμβούλιο

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο οικονομικός-διαχειριστικός έλεγχος στην Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης και Τεχνικών Έργων Κόφινα – Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ σε συνέχεια της σχετικής απόφασης που είχε λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας.

Υπενθυμίζεται ότι η ελεγχόμενη περίοδος αρχίζει από το έτος ίδρυσης της ΔΕΑΤΕΚ και φθάνει έως και σήμερα, ενώ την αποκλειστική ευθύνη για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν έχει η ελεγκτική ομάδα. Η δημοτική Αρχή, έχοντας ολοκληρώσει τον δικό της κύκλο ενεργειών, θα ενημερώσει για την πορεία του ελέγχου.

Αναφέρεται επίσης ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας έχει λάβει αντίστοιχες αποφάσεις για τη διενέργεια οικονομικού-διαχειριστικού ελέγχου και στην Δημοτική Αναπτυξιακή Εταιρεία Αγίας Βαρβάρας (ΔΕΠΑΒ-σφαγεία Αγίας Βαρβάρας) και την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Γόρτυνας, για τις οποίες αναμένονται οι σχετικές εξελίξεις.

The post Σε εξέλιξη ο διαχειριστικός έλεγχος στον Κόφινα appeared first on ΠΑΤΡΙΣ.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.patris.gr/2021/12/01/se-exelixi-o-diacheiristikos-elegchos-ston-kofina/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=se-exelixi-o-diacheiristikos-elegchos-ston-kofina ανήκει στο ΚΡΗΤΗ – ΠΑΤΡΙΣ .

Στείλτε το σε φίλους σας: