Προ αδιεξόδου η Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων;

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται τους τελευταίους μήνες η Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων, καθώς φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα, μετά την αποχώρηση δύο γιατρών, αλλά και την ανακοίνωση πως ένας ακόμη φεύγει λόγω συνταξιοδότησης.

Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί σήμερα και η παραίτηση του Διευθυντή της Κλινικής, Βασίλη Πετρουλάκη, η οποία και κατατέθηκε στην διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Οι λόγοι της παραίτησης είναι άγνωστοι, όπως άγνωστο είναι και αν θα γίνει δεκτή από την διοίκηση του Νοσοκομείου Χανίων. Τα πάντα όμως φαίνεται πως θα καθοριστούν από αν οι λόγοι είναι ουσιαστικοί ή όχι.

Η απόφαση αυτή του κ. Πετρουλάκη είναι επίσης άγνωστο αν θα έχει… απόνερα, καθώς και άλλοι δύο γιατροί της Κλινικής φέρονται να είναι προβληματισμένοι και να σκέφτονται και εκείνοι το ενδεχόμενο να παραιτηθούν των καθηκόντων τους.

Σε περίπτωση που γίνουν… πράξη οι τρεις παραιτήσεις η Ορθοπεδική Κλινική, μία από τις πλέον νευραλγικές του Νοσοκομείου Χανίων, μένει με τέσσερις γιατρούς.

Πάντως, οι λόγοι των παραιτήσεων, αν υποτεθεί ότι έχει πέσει πολύ βάρος δουλειάς στους εναπομείναντες γιατρούς, θα πρέπει να εξεταστούν, δεδομένου ότι στις αρχές του 2022 το Νοσοκομείο Χανίων θα αιτηθεί την πλήρωση τριών θέσεων για την συγκεκριμένη κλινική, αίτηση που αναμένεται να γίνει δεκτή από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

The post Προ αδιεξόδου η Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων; appeared first on Parakritika.gr.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.parakritika.gr/pro-adiexodoy-i-orthopediki-kliniki-toy-nosokomeioy-chanion/ ανήκει στο ΠΑΡΑ…ΚΡΗΤΙΚΑ – Parakritika.gr .

Στείλτε το σε φίλους σας: