Πεζοδρόμηση του εμπορικού κέντρου Αγίου Νικολάου προτείνουν οι έμποροι για τις γιορτές

Την πεζοδρόμηση των βασικών δρόμων του εμπορικού κέντρου του Αγίου Νικολάου, τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, προτείνει ο εμπορικός κόσμος της πόλεως, ως μέτρο ενίσχυσης της εμπορικής κίνησης την περίοδο των Εορτών, που πλησιάζουν.

Η πρόταση αφορούσε την πεζοδρόμηση, το διήμερο (23-24) πριν την ημέρα των Χριστουγέννων και το διήμερο (30-31) πριν την Πρωτοχρονιά. Πιθανόν να εξεταστεί η πεζοδρόμηση και για την τελευταία Κυριακή 19/12, πριν τα Χριστούγεννα, που τα καταστήματα, παραδοσιακά, παραμένουν ανοιχτά.

Η πεζοδρόμηση προτείνεται να γίνεται για ορισμένες ώρες, από τις 5 μ.μ. μέχρι το κλείσιμο των καταστημάτων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα εξετάσει το αίτημα για την πεζοδρόμηση του εμπορικού κέντρου, σε συνεννόηση και με την Τροχαία.

Επίσης, με τη συνεργασία ΠΑΟΔΑΝ και Δήμου θα γίνει μουσική εγκατάσταση σε επίκαιρα σημεία της πόλεως με διαρκή αναμετάδοση εορταστικής μουσικής.  Σκοπός είναι να «επενδυθεί» και με εορταστική μουσική ο δημόσιος χώρος ως συμπλήρωμα του εορταστικού στολισμού της πόλεως, ανέφερε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο αντιδήμαρχος κ. Χάρης Αλεξάκης.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

 

The post Πεζοδρόμηση του εμπορικού κέντρου Αγίου Νικολάου προτείνουν οι έμποροι για τις γιορτές appeared first on Ανατολή.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.anatolh.com/2021/12/02/pezodromisi-tou-eborikou-kentrou-agiou-nikolaou-proteinoun-oi-eboroi-gia-tis-giortes/ ανήκει στο _Τοπικά νέα – Ανατολή .

Στείλτε το σε φίλους σας: