Η κατάργηση στάσης- στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο της Πλάκας

Σειρά αποφάσεων για κυκλοφοριακά ζητήματα έλαβε, μεταξύ άλλων, στη χθεσινή της συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη η Επιτροπή Κυκλοφορίας του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Συζητήθηκε η πρόταση του προέδρου της Κοινότητας Βρουχά Μανόλη Μπεμπελάκη για να μην επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση επί του κεντρικού δρόμου της Πλάκας απέναντι από το εστιατόριο Χαρουπιά και σε μήκος 50 μέτρων στο ρεύμα από Πλάκα προς Άγιο Νικόλαο.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι συμφωνεί αρκεί οι ιδιοκτήτες των ταξί να μην έχουν πρόβλημα με την υπάρχουσα εκεί πιάτσα των ταξί, με τον πρόεδρο του Συλλόγου των Ταξί Αγίου Νικολάου Γιάννη Τυράκη να λέει πως οι ίδιοι δεν θα σταθούν εμπόδιο στη λύση, αρκεί, όπως σημείωσε, να εξασφαλιστεί η διάδοχη λύση και να μεταφερθεί η στάση των ταξί σε θέση που θα συμφωνηθεί.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

 

Δείτε επίσης: Στάθμευση μόνο για μηχανές απέναντι από τον ΟΤΕ

 

 

Δείτε επίσης: Διαπλάτυνση πεζοδρομίων ως λύση για το κυκλοφοριακό στον Αγ. Νικόλαο-αντί για τα κολωνάκια και τα Π που πολλοί αγνοούν

The post Η κατάργηση στάσης- στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο της Πλάκας appeared first on Ανατολή.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.anatolh.com/2021/12/01/i-katargisi-stasis-stathmefsis-ston-kentriko-dromo-tis-plakas/ ανήκει στο _Τοπικά νέα – Ανατολή .

Στείλτε το σε φίλους σας: