Βίντεο – Με εθνικό αίσθημα η έπαρση της σημαίας στο Φιρκά για τα 108 έτη από την Ένωση της Κρήτης με την υπόλοιπη Ελλάδα

Παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, εορτάστηκε σήμερα στα Χανιά η 108η επέτειος της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα από την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».
Το πρωί πραγματοποιήθηκε δοξολογία στην Μητρόπολη Χανίων ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η επίσημη έπαρση της σημαίας στον Φιρκά.
Κατά την έπαρση της σημαίας πραγματοποιήθηκε διέλευση σχηματισμού αεροσκαφών F16 από την 115 Πτέρυγα Μάχης, ενώ φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού έχει καταπλεύσει στο χώρο του λιμανιού.

The post Βίντεο – Με εθνικό αίσθημα η έπαρση της σημαίας στο Φιρκά για τα 108 έτη από την Ένωση της Κρήτης με την υπόλοιπη Ελλάδα appeared first on ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.neatv.gr/%CE%92%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%9C%CE%B5-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CE%AF%CF%83%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B7-%CE%AD%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82/ ανήκει στο Νέα – ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης .

Στείλτε το σε φίλους σας: