Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: Η Κρήτη θα ξαναγίνει η ψυχή του ΠΑΣΟΚ

Σίγουρος και αποφασισμένος το ΠΑΣΟΚ να γκρεμίσει τον δικομματισμό ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και να γίνει πρωταγωνιστής του πολιτικού σκηνικού, εμφανίστηκε κατά την άφιξή του στο κινηματοθέατρο Αστόρια, ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Κρητικός ευρωβουλευτής αφίχθη εν μέσω αποθέωσης από το κοινό που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο της ομιλίας του. Άνθρωποι κάθε ηλικίας και κυρίως πιο νεαροί τον υποδέχθηκαν κουνώντας τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ και φωνάζοντας: “Νίκο μαζί στη νέα εποχή“.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στην Τηλεόραση CRETA δήλωσε απόλυτα σίγουρος ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει διψήφιο ποσοστό στις επόμενες εκλογές.

Τον κ. Ανδρουλάκη προλόγισε σε κλίμα συγκίνησης η δασκάλα του Ελένη Πλαγιωτάκη Σαατσακη.

Ερχόμαστε για να κάνουμε μια νέα αρχή στην Κρήτη των αγώνων και της δημοκρατίας” τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, προσθέτοντας ότι “αλλάζουμε σελίδα για ένα νέο λαμπρό μέλλον που αξίζει στον ελληνικό λαό. δεν μας αξίζει η μιζέρια και η απαξίωση. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόγραμμα και σχέδιο. Και δεν μπορεί να κάνει ούτε κυβέρνηση ούτε αντιπολίτευση. Το δικό μας στοίχημα, να σπάσουμε το φόβο. Και απέναντι στη δεξιά να ορθωθεί η πραγματική δημοκρατική παράταξη”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, “η πανδημία έκανε τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι οι ιδέες του φιλελευθερισμού και της ακροδεξιάς δεν λειτουργούν. Λειτουργεί αυτά που χτίσαμε εμείς : Η δημόσια υγεία και η παιδεία. Γεννήθηκαν ανάγκες και στις ανάγκες πρέπει να απαντήσουμε δημοκρατικά, προοδευτικά και ρεαλιστικά. Οφείλουμε να ξαναπιάσουμε το ιστορικό νήμα. Δεν αξίζει στην χώρα μας μια κυβέρνηση που παίρνει δισεκατομμύρια από την Ευρώπη και δεν ασκεί κοινωνική πολιτική“. 

O κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι τον κ. Μητσοτάκη δεν τον ενδιαφέρει η κατανομή του πλούτου προς τα κάτω, άλλα προς τα πάνω, προσθέτοντας ότι η χώρα μας πρέπει να έχει άμυνα, αλλά να γνωρίζει ο Έλληνας τα δημοσιονομικά μας όρια.

Μάλιστα, κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αβελτηρία και τον Αλέξη Τσίπρα για ανεπάρκεια. “Είναι δυνατόν μια χώρα να βιώνει με το εμβόλιο ο,τι βίωνε η δυτική Ευρώπη χωρίς το εμβόλιο;“, αναρωτήθηκε ο ευρωβουλευτής.

Έχω ιστορική ευθύνη να ξαναφτιάξω τον δεσμό της παράταξης με την κοινωνία και κυρίως με τη νεολαία“, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ανδρουλάκης παραδέχτηκε ότι υπήρξαν φαινόμενα διαφθοράς διαβεβαιώνοντας τον κόσμο ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβούν. “Το αφήγημα της παράταξης μας πρέπει να είναι ενιαίο και να είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας. Να κάνουμε μια ανθεκτική οικονομία, να στηρίξουμε το δημογραφικό, να επαναφέρουμε το ΕΚΑΣ, να κάνουμε γενναία αύξηση στον κατώτατο μισθό. Είμαι ένας από εσάς, δεν κλείνω το μάτι ούτε στη ΝΔ ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ. δεν τους έχω ανάγκη. Είμαστε κόμμα του λαού και θα τα κάνουμε όλα από κάτω“.

Η Κρήτη θα ξαναγίνει η ψυχή του ΠΑΣΟΚ! Από το δημοκρατικό Ηράκλειο ξεκινά η νέα εποχή! Δεν μας αξίζει ο ρόλος του κομπάρσου“, δήλωσε αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Έχουμε βαριά κληρονομιά και τεράστια ιστορική ευθύνη“, κατέληξε.

Να αναφέρουμε ότι στην εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς ελέγχονταν τα πιστοποιητικά του κοινού, το οποίο φορούσε μάσκες και χρησιμοποιούσε πιστοποιητικά.

Το πρωτότυπο άρθρο https://creta24.gr/androylakis-apo-irakleio-i-kriti-tha-xanaginei-i-psychi-toy-pasok/ ανήκει στο ΚΡΗΤΗ – Creta24 .

Στείλτε το σε φίλους σας: