“Έχουμε καταντήσει ζητιάνοι και φταίει το Κράτος” – Τρεις μήνες απλήρωτοι οι υγειονομικοί σε αναστολή

Έχουμε καταντήσει ζητιάνοι σε γνωστούς και συγγενείς τονίζουν οι εργαζόμενοι υγειονομικοί που είναι σε αναστολή.  Για την οικονομική τους κατάσταση αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση, σημείωσαν στο πλαίσιο κινητοποίησης στην πύλη του νοσοκομείου Χανίων, καθώς 85 εργαζόμενοι από τους αρχικά 110 παραμένουν απλήρωτοι από Σεπτέμβρη.

Στο ΕΚΑΒ Χανίων 10 διασώστες είναι σε αναστολή από1η Σεπτεμβρίου και όπως υπογραμμίζουν η διοίκηση δεν έχει φροντίσει για την αντικατάσταση τους ώστε το βάρος να μην πέφτει στους συναδέλφους τους στην υπηρεσία.

Όσοι μήνες και να περάσουν εμείς δε εμβολιαστούμε υπογραμμίζουν κάποιοι και ο λόγος εκτός από τον φόβο είναι και η εκβιαστική στάση της κυβέρνησης.

Η κατάσταση όσο περνά ο καιρός είναι τραγική και το ίδιο το κοινωνικό κράτος δε μπορεί να εντάξει σε κοινωνικά προγράμματα τους εργαζομένους σε αναστολή.

The post “Έχουμε καταντήσει ζητιάνοι και φταίει το Κράτος” – Τρεις μήνες απλήρωτοι οι υγειονομικοί σε αναστολή appeared first on ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.neatv.gr/%CE%88%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B5/ ανήκει στο Νέα – ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης .

Στείλτε το σε φίλους σας: