Χωρίς χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις η Χαλκιδική λόγω πανδημίας

Την απόφαση να μην πραγματοποιηθούν εορταστικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλη τη Χαλκιδική, λόγω έξαρσης της πανδημίας και των αυξημένων κρουσμάτων, πήραν από κοινού οι πέντε δήμαρχοι του νομού Χαλκιδικής.

Αναλυτικά, η κοινή ανακοίνωση:

“Με αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης και μετά από έντονο προβληματισμό καταλήξαμε στην κοινή απόφαση να μην πραγματοποιήσουμε Εορταστικές Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στους Δήμους αρμοδιότητάς μας. Δυστυχώς, αν και προσπαθήσαμε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο, η έξαρση της πανδημίας δεν μας επιτρέπει να λάβουμε αποφάσεις παρασυρμένοι από συναισθηματισμούς. Οφείλουμε πάνω από όλα να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και να προτάξουμε το γενικό καλό.

Ωστόσο, αντιλαμβανόμενοι πλήρως την ψυχολογική ανάγκη μικρών και μεγάλων να ζήσουν το Χριστουγεννιάτικο κλίμα, θα προχωρήσουμε κανονικά στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό όλων των Κοινοτήτων μας.

Οι ΔΗΜΑΡΧΟΙ:

ΒΑΛΙΑΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

ΚΑΡΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

ΝΤΕΜΠΛΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

ΧΑΛΚΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ”

Source

Το πρωτότυπο άρθρο https://blog.moudaniwn.gr/2021/11/29/choris-christoygenniatikes-ekdiloseis-i-chalkidiki-logo-pandimias/ ανήκει στο Χαλκιδική – Νέα Μουδανιά Blog .

Στείλτε το σε φίλους σας: