Σκάκι: 2η Θέση για την Ομάδα U16 του ΑΣΟ Πολυγύρου

Επιτυχιών συνέχεια για την ομάδα του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση, σε ισοβαθμία με τον πρώτο, στο ομαδικό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής, στην κατηγορία κάτω των 16 ετών και παράλληλα εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων.

Η ομάδα του ΠΟλυγύρου τερμάτισε όντας η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος με συνολικά τέσσερεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι συνέχεια της πολύ καλής παρουσίας της ομάδα μας κάτω των 10, που ισοβάθμισε στην 2η θέση καταλαμβάνοντας τελικά την 5η θέση μετά την άρση των κριτηρίων ισοβαθμίας. http://chess-results.com/tnr581164.aspx?lan=1

Η διαρκής παρουσία τα τελευταία χρόνια των αναπτυξιακών ομάδων του Συλλόγου στις πρώτες θέσεις της Ένωσης Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής αναδεικνύει τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΑΣΟΠ( Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Πολυγύρου).

Πηγή: skakipoligiros.blogspot.com

Source

Το πρωτότυπο άρθρο https://blog.moudaniwn.gr/2021/11/30/skaki-2i-thesi-gia-tin-omada-u16-toy-aso-polygyroy/ ανήκει στο Χαλκιδική – Νέα Μουδανιά Blog .

Στείλτε το σε φίλους σας: