Η Ρεβενικιώτη από τον Νέο Μαρμαρά 16η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Η Ελένη Ρεβενικιώτη κατέλαβε την 16η θέση στα 64 κιλά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος άρσης βαρών στην Τασκένδη.

Η Ελένη Ρεβεβικιώτη ήταν η δεύτερη Ελληνίδα που αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα άρσης βαρών της Τασκένδης, συμμετέχοντας στο β’ γκρουπ, που κατέκτησε την τρίτη θέση.

Σήκωσε 80 κιλά στο αρασέ και 106 κιλά στο ζετέ για να κάνει 186κ στο σύνολο, που την έφεραν στη 16η θέση.

Ήταν η δεύτερη και προτελευταία συμμετοχή για την Ελλάδα καθώς υπάρχει και αυτή του Γεράσιμου Γαλιατσάτου σήμερα.Στην αποστολή βρισκόταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης Σοφία Γεωργοπούλου (59κ.) και η πρωταθλήτρια Ελλάδας Ελένη Ρεβενικιώτη (64κ.). Την αποστολή συνοδεύει ο προπονητής Οδυσσέας Δήμας.

Λίγα λόγια για την Έλενα Ρεβενικιώτη

H Έλενα Ρεβενικιώτη κάνει πρωταθλητισμό στην άρση βαρών εδώ και τέσσερα χρόνια. Είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας, εδώ και ένα χρόνο και πρωταθλήτρια Ελλάδας (64κ.)

Είναι 22 ετών με καταγωγή από το Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, όπου και επέστρεψε και προπονείται αυτό το διάστημα λόγω της πανδημίας του κορωνοιού.

Στα Ιωάννινα όπου σπούδαζε, ξεκίνησε να ασχολείται με το crossfit και καθώς ήταν καλή στο κομμάτι της άρσης βαρών, σκέφτηκε να ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτό.

Source

Το πρωτότυπο άρθρο https://blog.moudaniwn.gr/2021/12/14/i-revenikioti-apo-ton-neo-marmara-16i-sto-pagkosmio-protathlima/ ανήκει στο Χαλκιδική – Νέα Μουδανιά Blog .

Στείλτε το σε φίλους σας: