295 ενεργά κρούσματα στον Δήμο Λεβαδέων, 17 νοσηλέυονται

Τα ενεργά κρούσματα στον Δήμο Λεβαδέων σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ ανέρχονται σε 295 εκ των οποίων τα 17 νοσηλεύονται και τα 278 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομαδιαία ενημέρωση στις 29 Νοεμβρίου που τα κρούσματα ήταν 306 εμφανίζεται μια μικρή πτώση στο αριθμό των ενεργών κρουσμάτων της νέας εβδομάδας.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας δήλωσε:
«Σύμφωνα με την εβδομαδιαία αναφορά του Ε.Ο.Δ.Υ παρατηρείται περαιτέρω μικρή μείωση των ενεργών κρουσμάτων στο Δήμο μας σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο η υποχώρηση αυτή δεν θα πρέπει να μας καθησυχάζει καθώς το ιικό φορτίο παραμένει να είναι υψηλό. Θα πρέπει να παραμείνουμε προσεκτικοί ακολουθώντας όλα τα μέτρα προστασίας για την μη διασπορά του ιού.»
Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας τις δράσεις πρόληψης, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποίησαν και σήμερα ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου.
Διενεργήθηκαν 231 τεστ, εκ των οποίων τα 13 είναι πιθανώς θετικά και θα ακολουθήσει περαιτέρω έλεγχος.
Οι έλεγχοι με rapid tests θα συνεχιστούν στην ίδια τοποθεσία (Παλιό Δημαρχείο, Καραγιαννοπούλου 1) την Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ώρες 8:30-13:45.

Το πρωτότυπο άρθρο https://asopichos.gr/295-energa-kroysmata-ston-dimo-levadeon-17-nosileyontai/ ανήκει στο Τοπικά – Asopichos.gr : Ειδήσεις Νέα από τον Ορχομενό – Στερεά Ελλάδα – Βοιωτία .

Στείλτε το σε φίλους σας: