Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συγχαίρει:

Tον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων κ. Αλέξανδρο Μητά για την επιλογή του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Κ.Ε.Δ.Ε.

Την Αντιδήμαρχο με αρμοδιότητες σε θέματα Κοινωνικής Μέριμνας (ΚΑΠΗ, Κοινωνικής Προστασίας, Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης), κ. Ιωάννα Νταντούμη για την επιλογή της στην Επιτροπή Ισότητας της Κ.Ε.Δ.Ε.

Και τον Δημοτικό Σύμβουλο και Επικεφαλής του Συνδυασμού ΄΄Αλλάζουμε Σελίδα΄΄, κ. Δημήτρη Καραμάνη για την επιλογή του στην Επιτροπή Παιδείας, Θρησκευμάτων και Νεολαίας της Κ.Ε.Δ.Ε.

Ο κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας τους εύχεται καλή δύναμη και είναι βέβαιος για την δημιουργική και εποικοδομητική πορεία που θα ακολουθήσουν στις εργασίες των επιτροπών της Κ.Ε.Δ.Ε, με σκοπό την εύρεση λύσεων σε θέματα που απασχολούν τους Δήμους σε κεντρικό επίπεδο, μεταφέροντας την τεχνογνωσία του Δήμου μας, αλλά και την δική τους εμπειρία.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ολοκληρώνοντας τη δήλωση του, σημείωσε ότι η ορθή λειτουργία των επιτροπών αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την επιτυχή δράση των οργάνων της Κ.Ε.Δ.Ε.

The post Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων first appeared on Εχεις Μήνυμα ΘΗΒΑ.

Το πρωτότυπο άρθρο https://exeisminima.gr/blog/sygcharitiria-dimarchou-levadeon/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sygcharitiria-dimarchou-levadeon ανήκει στο ΒΟΙΩΤΙΑ .

Στείλτε το σε φίλους σας: