Στο Αλιβέρι ο Θανάσης Ζεμπίλης – Επίσκεψη σε Κέντρο Υγείας και αστυνομικό τμήμα

Στο Αλιβέρι βρίσκεται σήμερα ο Θανάσης Ζεμπίλης, ο οποίος επισκέπτεται το Κέντρο Υγείας και το ΑΤ Αλιβερίου.

Ο Βουλευτής Ευβοίας ξεκίνησε τις συναντήσεις του με τους θεσμικούς φορείς από το ΚΥ της πόλης, όπου είχε συνάντηση με τον διευθυντή κ. Αντώνη Γεωργίου και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Ευχαρίστησε όλα τα στελέχη και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου για τον τεράστιο αδιάκοπο αγώνα που δίνουν, ιδίως τους τελευταίους 20 μήνες, και άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις ελλείψεις που πρέπει να καλυφθούν.

Ο Θανάσης Ζεμπίλης δεσμεύτηκε να μεταφέρει στον αρμόδιο Υπουργό Υγείας, κ. Θάνο Πλεύρη, τα αιτήματα προκειμένου οι δομές υγείας του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου να ενισχυθούν περαιτέρω. «Αν μας δίδαξε κάτι η πανδημία είναι ότι το ΕΣΥ πρέπει να αναβαθμιστεί. Έχουν ήδη γίνει αρκετές προσπάθειες για την αναβάθμισή του και μένει να γίνουν αρκετά ακόμη για τον εκσυγχρονισμό του», ανέφερε ο Βουλευτής Ευβοίας.

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Ζεμπίλης επισκέφτηκε το ΑΤ Αλιβερίου και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή κ. Βασίλη Νικολάου. Εξήρε το έργο των ανδρών και των γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας και συζήτησε μαζί τους για εργασιακά, θεσμικά και υπηρεσιακά θέματα. «Το αγαθό της ασφάλειας βρίσκεται υψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την σημαντική σας προσφορά», ανέφερε ο Βουλευτής.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Το πρωτότυπο άρθρο https://eviathema.gr/evoia/sto-aliveri-o-thanasis-zempilis-episkepsi-se-kentro-ygeias-kai-astynomiko-tmima/ ανήκει στο Εύβοια – Eviathema.gr |Τοπ Εύβοια Νέα ειδήσεις | Ηλεκτρονική Εφημερίδα για την Εύβοια .

Στείλτε το σε φίλους σας: