Πρόσκληση συμμετοχής στις Σχολές Γονέων του Κέντρου Κοινότητας Θήβας

Γονείς. Ένας δύσκολος και συνάμα μοναδικός ρόλος. Σε αυτή την προσπάθεια για το μεγάλωμα ευτυχισμένων, ισορροπημένων αλλά και υπεύθυνων παιδιών, πολύτιμη η συμβολή των Σχολών Γονέων.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θηβαίων, στο οποίο λειτουργεί Παράρτημα Κέντρου Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ), απευθύνει πρόσκληση σε γονείς με παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών να συμμετάσχουν στις Σχολές Γονέων. Οι ομάδες γονέων έχουν στόχο να βοηθήσουν τους γονείς και να τους στηρίξουν στο δύσκολο έργο της διαπαιδαγώγησης.

Οι Σχολές Γονέων αναπτύσσονται από εξειδικευμένους επιστήμονες του κέντρου (ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς) προσφέροντας γνώσεις, ανταλλαγή εμπειρίας και ευκαιρίες για συζήτηση και προβληματισμό.

Οι συναντήσεις θα γίνονται εξ αποστάσεως, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας «Skype» και θα πραγματοποιούνται δύο φορές τον μήνα με διάρκεια μίας ώρας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Κέντρου Κοινότητας kem@thiva.gr

Τρόποι Επικοινωνίας:

Το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θηβαίων» αποτελεί ενταγμένη πράξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» με MIS:5002825.

The post Πρόσκληση συμμετοχής στις Σχολές Γονέων του Κέντρου Κοινότητας Θήβας appeared first on STEREA NEWS.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.stereanews.gr/2021/12/prosklisi-symetoxis-stis-sxoles-goneon-tou-kentroukoinotitas-thivas/ ανήκει στο ΒΟΙΩΤΙΑ – STEREA NEWS .

Στείλτε το σε φίλους σας: