Προσφορά αγάπης από τον “ΟΜΙΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ” στη Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας

Παράδοση επιταγών στη Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας από την Εταιρεία «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» 

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος δέχτηκε στο Γραφείο του στη Λιβαδειά τον κ. Ιωάννη Καραβά, Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του εργοστασίου της Εταιρείας «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» και την συνεργάτιδά του κ. Αντιγόνη  Κατσανάκη.

Οι εκπρόσωποι της Εταιρείας παρέδωσαν στον Σεβασμιώτατο και στους συνεργάτες του στον Οργανισμό Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως «Η ΑΡΩΓΗ», εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, επιταγές για αγορά αγαθών πρώτης ανάγκης για τις εμπερίστατες οικογένειες της επαρχίας Λεβαδείας, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και προβλήματα υγείας, τις οποίες στηρίζει η Μητρόπολή μας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Εταιρείας και ζήτησε να διαβιβάσουν τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο της Εταιρείας κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο για την στήριξή του στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεώς μας, τονίζοντας ότι είναι αναγκαία η συνεργασία και η συνεισφορά όλων για την αντιμετώπιση των αναγκών των εμπερίστατων συνανθρώπων μας.

Το άρθρο Προσφορά αγάπης από τον “ΟΜΙΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ” στη Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας εμφανίστηκε πρώτα στο permissos.gr.

Το πρωτότυπο άρθρο https://permissos.gr/2021/12/13/voiotia/permissosgmail-com/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9/ ανήκει στο Βοιωτία – permissos.gr .

Στείλτε το σε φίλους σας: