Ο Φθιώτιδος Συμεών στον Υπουργό Στέλιο Πέτσα για θέματα του Δήμου Λοκρών.

Για μία ακόμη φορά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών επισκέφτηκε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα στο πλαίσιο μάλιστα της έμπρακτης διάθεσης του κ. Συμεών να υποστηρίζει ενεργά θέματα και ζητήματα της περιφερειακής ενότητας Φθιώτιδας και των οργανισμών τοπικής αυτοδιοικήσεως, που βρίσκονται υπό την εκκλησιαστική του δικαιοδοσία.

Μετά τις προηγηθείσες επιτυχείς παρεμβάσεις του στο Υπουργείο Εσωτερικών για θέματα του Δήμου Στυλίδος (χρηματοδότηση σωστικών μέτρων Ταξιαρχών Νεράιδος) και του Δήμου Μακρακώμης (μοναστηριακή οδοποιία), αυτήν την φορά ο Σεβασμιώτατος έθεσε στον κ. Υπουργό δύο θέματα του Δήμου Λοκρών σχετικά με την αποπεράτωση και διαμόρφωση δημοτικού κτιρίου στην Αταλάντη σε γραφεία τεχνικής υπηρεσίας και πολεοδομίας, καθώς και την προμήθεια κουφωμάτων σχολικού κτιρίου 2ου  Δημοτικού Σχολείου Αταλάντης, το οποίο μάλιστα αύριο θα επισκεφτεί ο κ. Συμεών.

The post Ο Φθιώτιδος Συμεών στον Υπουργό Στέλιο Πέτσα για θέματα του Δήμου Λοκρών. appeared first on Μυρμιδόνες.

Το πρωτότυπο άρθρο https://www.mirmidones.gr/%CE%BF-%CF%86%CE%B8%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C-%CF%80%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B1/ ανήκει στο Τοπικά – Μυρμιδόνες .

Στείλτε το σε φίλους σας: